Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJU ÕNNE! Hertsoginna Meghan on beebiootel

Prints Harry ja hertsoginna Meghan abiellusid selle aasta maikuus. Sellest ajast saadik on terve Inglismaa palavikuliselt beebiuudiseid oodanud ning nii Meghan kui ka prints Harry vihjasid juba enne pulmi, et soovivad väga lapsi saada, vahendab Ilta Sanomat. 

Täna hommikul said inglased kauaoodatud rõõmusõnumi osaliseks. Nimelt teatas Briti õukond, et prints Harry ja tema abikaasa Meghan ootavad paari esimest last. Pisibeebi peaks ilmavalgust nägema järgmise aasta kevadel. Täpsemat kuupäeva pole õukond aga avalikkusega jaganud ning veel pole teada ka lapse sugu. 

Kuuldused Meghani rasedusest läksid liikvele juba eelmisel nädalavahetusel printsess Eugenie ja Jack Brooksbanki laulatusel. Kui muidu armastab Meghan kanda kehasse töödeldud riideid, siis pulmas kandis ta avarat kleiti ning mantlit, mille lõige just sobivasti kõhu pealt laiem oli. Nii mitmedki ajakirjad ja ajalehed pakkusid, et ehk võis sellise riietusevaliku taga peituda rasedus ning soov kõhtu varjata. Ilmselgelt peitus kuulujuttude taga tõde. 

Kuninglik paar alustas äsja Austraalia visiiti.