Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJU ÕNNE! INES KARU-SALO saab esimest korda emaks

Tuntud ettevõtja, rõivabrändi Kirivoo looja, kõhutantsukool InesDance looja ning Mothercare´i kaupluste Baltikumi rajaja Ines Karu-Salo saab selle suve teisel poolel esimest korda emaks, mil tema ning abikaasa Martin Salo perekonda sünnib igati oodatud uus ilmakodanik. Beebi sünnib ilmselt augustikuus - täpselt kuus aastat tagasi samal ajal Ines ja Martin ka abiellusid.

Tuntud ettevõtja, rõivabrändi Kirivoo looja, kõhutantsukooli InesDance looja ning Mothercare'i kaupluste Baltikumi rajaja Ines Karu-Salo saab selle suve teisel poolel esimest korda emaks, mil tema ning abikaasa Martin Salo perekonda sünnib igati oodatud uus ilmakodanik. Beebi sünnib ilmselt augustikuus - täpselt kuus aastat tagasi samal ajal Ines ja Martin ka abiellusid.

Olympic Entertainment Groupi suuromaniku ja ärimehe Armin Karu ettevõtlik tütar Ines on viimastel aastatel oma elu Eesti ja Inglismaa vahet jaganud, ent nüüd, mil peagi on perekonda sündimas beebi, jäi paar Eestisse paikseks.

Ines ütles Buduaarile, et hetkel käivad rahulikud ettevalmistused beebi tulekuks ja loomulikult on tegu väga oodatud uue ilmakodanikuga. 

"Oleme rõõmsad ja teeme rahulikult ettevalmistusi beebi tulekuks, olles tagasi Eestis," kinnitab Ines lapseootust.

Palju õnne!