Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJU ÕNNE! KOIT TOOME sai teist korda isaks!

Eesti üks hinnatumaid meesartiste Koit Toome (38), kes on kodumaises muusikamaailmas tegija olnud juba enam kui 20 aastat, sai teist korda isaks. Uus ilmakodanik sündis lihavõttepühade ajal ning sel korral on tegu poisslapsega. Varasemalt kasvab Koidu ja Kaia peres tütar Rebecca.

Eesti üks hinnatumaid meesartiste, Koit Toome (38), kes on kodumaises muusikamaailmas tegija olnud juba enam kui 20 aastat, sai teist korda isaks. Uus ilmakodanik sündis lihavõttepühade ajal ning sel korral on tegu poisslapsega. Varasemalt kasvab Koidu ja Kaia peres tütar Rebecca.

Eelmise aasta lõpus teavitas Koit läbi oma sotsiaalmeediakanali, et 2017. aasta kevadel saabub tema perekonda pisike tegelane ning lisaks sellele postitas ta Facebooki ka paar fotot ning lisas hashtag'idena #uusbeebi, #kevad2017 ja #family.

Nüüdseks on kaunis ootamise aeg läbi ning kolmeliikmelisest perest on saanud neljaliikmeline ja nüüd võib öelda, et mehi ja naisi on võrdselt. Varem oli Koit pigem vähemuses ning seda enam võib kindel olla, et poja sünd on tõeline rõõmusündmus.

Koidu ja tema meikarist kallima Kaia peres kasvab juba kooliealine tütar Rebecca.

Palju õnne ka Buduaari poolt!