Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJU ÕNNE! Merilin Taimre perekond suurenes ühe liikme võrra

Eesti üks edukamaid ning tuntumaid blogijaid, Paljas Porgand ehk kodanikunimega Merilin Taimre, on alati suur loomaarmastaja olnud. Käesoleva aasta alguses, pärast uue kodu soetamist, otsustas Merilin kodu pakkuda 2-aastasele karvakerale Ellile. Kuna aga igaüks meist vajab liigikaaslast ning seltsi, siis hiljuti suurenes Merilini pere veel ühe lemmiklooma võrra. 

"Meie peres on pea alati olnud mitu kassi, ühel neil õnnestus ka viis kiisupoega sünnitada. Kuigi meil on alati olnud ka koer, olen ma kassidega osanud kuidagi paremini suhestuda. Kolides omaette korterisse elama, soovisin leida endale kedagi, kellele kogu oma tähelepanu ja armastus suunata. Siis tuligi mõte võtta endale kass," rääkis Merilin Buduaarile. 

Ühel ilusal päeval otsustas naine piiluda Kasside Turvakodu Facebooki lehele ning kui seal Ellist videot nägi, teadis ta kohe, et selle plika ta endale koju toob. "Kuna igaüks meist armastab ja vajab suhtlust enda liigikaaslasega, siis otsustasin võtta Ellile ka seltsilise. Minu jaoks on õige kassi leidmine puhtalt sisetunde küsimus. Alguses käisin turvakodu kassipoegi vaatamas, aga ma ei suutnud kedagi kaasa võtta. Järgmisel päeval aga nägin ühest kiisupojast pilti ja sisetunne ütles kohe, et vot see preili tuleb minuga! Vähem kui 2-kuune pikakarvaline sinisilmne triibik sündis kassiarmastajate perekonda Lääne-Virumaal. Kuna perekonnas oli juba viis kassi, siis otsiti Liisule ja kahele kiisupojale kodu," avaldas Merilin, kuidas tuli mõte võtta Ellile seltsiline. 

"Oma nime sai ta minult täitsa ootamatult – kirjutasin kogemata messengeris “kiisu” asemel “Liisu” ja avastasin siis, kui imeliselt see nimi talle sobib! Elli sai oma nime turvakodust," lisas ta. 

Vanem kass Elli:

Merilin ja Liisu: