Reklaam sulgub sekundi pärast

PALMERSI HOOLDAV ÕLI NÄOLE – 10 loodusliku õli ja vitamiinide segu

Hoolda oma nahka 10 väärtusliku loodusest pärit õliga: mandel, seesam, kookos, makadaamia pähkel, aprikoos, viinamari, argaania, kibuvits, päevalill ja tudraõli.

Hooldav õli niisutab nahka sügavuti ja leevendab arme, kahjustatud/vananevat nahka, ebaühtlast nahatooni ning peenikesi kortse. Tulemuseks on pehme, särav ja sile nahk.  Ei sisalda säilitusaineid ja mineraalõli.

Hoolda oma nahka kümne väärtusliku loodusest pärit õliga: mandli-, seesami-, kookos-, makadaamia-, aprikoosi-, viinamarja-, argaania-, kibuvitsa-, päevalille- ja tudraõli. Lisaks on koostises retinool, C-vitamiin, Cetesomate-E® kompleks, mis aitab viia kõik olulised vitamiinid ja toitained otse naha epidermi. Õli niisutab, mahendab peenikesi kortse, tumedaid laike, ebaühtlast nahatooni, parandab naha tekstuuri. Nahk näib noorem, säravam ja rohkem pingul. Kanna õli õhukese kihina puhastatud näole ja kaelale, masseeri naha sisse. Kibuvitsaõie lõhnaga. Väliseks kasutamiseks, väldi kontakti silmadega! Dermatoloogiliselt testitud, hüpoallergeenne. Ei sisalda mineraalõli, säilitusaineid, parabeene ja ftalaate. 

Toode müügil:

  • Tallinna ja Tartu Kaubamaja
  • Kaubamaja e-pood
  • suuremad Selverid üle Eesti
  • RIMI Hüpermarketid
  • Loverte e-poes

www.felicity.ee

Facebook: palmers.eesti