Reklaam sulgub sekundi pärast

PANE PILK PEALE: moeblogija Britta Talving

Moe- ja ilublogija Britta Talving andis intervjuu Buduaar TEEN'ile, et arutada, kust saab alguse üks edukas blogi ning mis on selle püsimajäämise saladus?

Moe- ja ilublogija Britta Talving andis intervjuu Buduaar TEEN'ile, et arutada, kust saab alguse üks edukas blogi ning mis on selle püsimajäämise saladus?

Millal sattusid blogimisse ning mis ajendas sind sellega algust tegema?

Blogimisega alustasin aastal 2006. Olen alati olnud kirjutaja, mistõttu tundus blogimine loomulik jätk ja just see õige koht enese väljendamiseks. Kui esialgu kirjutasin sinna vaid oma igapäevaelust, siis üsna varsti sidusin selle moega, mis oli minu kireks juba tol ajal. Nüüd, pea kümme aastat hiljem, on mu blogi jätkuvalt koht, kus oma loomingulisust väljendan, kuid nüüd eeskätt läbi piltide.

Mis on ühe eduka ja populaarse blogi saladus?

Isikupära. On igati okei minna kaasa trendide ja erinevate vooludega, kuid blogis peab alati säilima omanäolisus ning see peab väljendama seda, kes sa päriselt oled.

Missuguse moeröögatusega sa kaasa ei läheks?

Suure moesõbrana ei julge ma selliseid statement’e kunagi teha, sest elu on näidanud, et see, mida praegu ei salli, võib moemaailmas paari aasta pärast hoopis uue ja põneva kuju võtta ning seega ikkagi minu riidekappi jõuda. Väga heaks näiteks on praegugi moemaailmas võidutsev 90ndate stiil, millele ma kümme aastat tagasi oleksin altkulmu vaadanud, kuid mida ma nüüd kohe eriti fännan.

Milline näeb välja sinu igapäevane riietus ja ilurituaal?

Kuna armastan kõige rohkem just teksaseid, kannan igapäevaselt eeskätt just neid, kuid suvisel ajal eelistan muidugi erinevaid šortse. Minu riidekapis mängivad väga suurt rolli kõikvõimalikud jakid, mida mu garderoobis ohtralt leidub ja mis annavad ka kõige lihtsamale riietusele mõnusa vimka. Ma armastan puhtaid ja julgeid värvitoone ega pelga kanda mustreid, nii et enamasti poetan riietusse ka midagi neist. Ilurituaal sisaldab kindlasti lainerit ja ripsmetušši ning tähtsal kohal on ka igasugused juuksevidinad, mille abil igal hommikul soengut teen.

Mis kaamerat ja töötlusprogrammi kasutad?

Olen hetkel just uue kaamera jahil, kuna senine kaamera otsustas parematele jahimaadele rännata. Tänapäeval on müügil hirmus häid hübriid- ja kompaktkaameraid, mis muudavad fotohuvilise elu veelgi põnevamaks ning valikuvõimaluse laiemaks. Seega istungi hetkel dilemma otsas, et kas valida just selline pisem kaamera või mõni suurem peegelkaamera, kuid sisetunne ütleb, et on aeg üheks korralikuks Nikoni peegelkaameraks. Töötlusprogrammidest kasutan Adobe Photoshopi ja Lightroomi ning telefonirakendustest peamiselt VSCO äppi, kuid ka Enlighti ja RNI Filmsi.

Milliseid võimalusi on sinu jaoks loonud sinu blogi (koostöö, reisimine jne)?

Kuna töötan moemaailmas, on samateemalise blogi pidamine tulnud igati kasuks ning olnud mõneti ka hüppelauaks minu moekarjäärile. Seega on blogi mänginud olulist rolli mitte ainult põnevate koostööprojektide sündimisel, vaid ka reaalsete töökohtadeni jõudmise juures. Lisaks on blogi ka hea platvorm selleks, et oma nime sellel kireval moemaastikul aktuaalsena hoida. Huvitavaid koostöid on olnud väga palju ning põnevaks teeb asja ka see, et ükski koostöö ei ole kunagi samasugune – vastavalt brändile, kollektsioonile või projektile sünnivad iga kord uued ideed, mida on alati huvitav ellu viia.

Blogi: www.brittatalving.com

Instagram: britta

Täispikkuses artikli leiad Buduaar TEEN juuli-august numbrist.