Reklaam sulgub sekundi pärast

PAPARATSOFOTOD: KATE MIDDLETON paljastas kogemata rinnad?

Kate Middleton kuulub kahtlemata nende naiste hulka, kes valivad riietust ning meiki suhtumisega "vähem on rohkem" ehk siis eelistatakse minimalismi ning tagasihoidlikkust. See peegeldub ka Kate'i tavapärasest riietusstiilist, ent sugugi mitte naise viimasest kleidivalikust.

Kate Middleton kuulub kahtlemata nende naiste hulka, kes valivad riietust ning meiki suhtumisega "vähem on rohkem" ehk siis eelistatakse minimalismi ning tagasihoidlikkust. See peegeldub ka Kate'i tavapärasest riietumisstiilist, ent sugugi mitte naise viimasest kleidivalikust.

Nimelt kandis Kate Buckinghami lossi banketil Marchesa moemaja õhtukleiti, mille dekoltee oli üllatavalt paljastav ning võibolla ehk isegi liiga paljastav, vahendab The Daily Mail. Välismeedias kihab kuum arutelu kleidivaliku üle ning paljud leiavad, et Kate paljastas oma dekoltee iseendalegi teadmata.

Teisalt on üsnagi tõenäoline, et Eesti kuulsuste koorekihis ei torkaks hertsoginna kleit sugugi silma, sest kodumaised staarid eelistavad enamasti tõeliselt paljastavaid kleite. 

Kas Kate kandis liiga sügava dekolteega kleiti? Vaata pilte siin ning avalda arvamust kommentaariumis.