Reklaam sulgub sekundi pärast

PARFÜÜMIUUDIS NAISTELE: Tiffany &Co. Intense parfüümivesi

Tiffany & Co. uus Eau de Parfum Intense on signatuurparfüümi külluslikum ja sügavam versioon. Uustõlgenduses helisevatele originaalkompositsiooni tahkudele lisandub iirise üleküllus koos ambranootide ja sooja vanilli meenutava bensoega.

Parfüümi kompositsioon on inspireeritud optimismist, tugevusest ja rõõmust – Tiffany kaubamärgi olemuslikest emotsioonidest. Tiffany on armastuse kehastus. Tiffany & Co. pöördus taas maailmakuulsa parfüümimeistri Daniela Andrier' poole firmast Givaudan. Muskuseline ja lillelõhnaline parfüüm on originaallõhna jõulisem versioon, mida ümbritsev soe ja sensuaalne akord viib parfüümi järgmisele tasandile. Iirisevõi kui võtmenoodi külluslikumas kontsentratsioonis resoneerib ja kajab lausa harukordselt sügava intensiivsusega vastu parfüümi eelkäija. Parfüümi põhja jõulisem külluslikkus võlgneb tänu ambra ja bensoe luksuslikkusele.

Tiffany Eau de Parfum Intense on täiuslik kingitus igaks sündmuseks. Ülimalt efektne tahutud klaasist flakoon ammutab inspiratsiooni Tiffany kõige ikoonilisematest teemantitest. Uustõlgenduse disainis on kasutatud kuulsa Tiffany Blue® sügavamat tooni ning pudeli kaela ehtivale kirgashõbedasele võrule on vermitud Tiffany & Co. logo.

Tiffany Eau de Parfum Intense 50ml edp orienteeruv jaehind on 112,99 €