Reklaam sulgub sekundi pärast

PARIS HILTONIL juhtus ootamatu lõpuga lugu

Ka kuulsustega juhtub ootamatuid lugusid ja nagu ikka, võivad need olla nii hea kui ka halva lõpuga. 37aastane Paris Hilton kaotas oma kaks miljonit dollarit maksva unikaalse kihlasõrmuse Miami ööklubis pidutsedes ära. Tegu on 20karaadise eritellimusel valmistatud ehtega, mis nii mõnelegi vargale on unistuste saagiks.


Ka kuulsustega juhtub ootamatuid lugusid ja nagu ikka, võivad need olla nii hea kui ka halva lõpuga. 37aastane Paris Hilton kaotas ära oma kaks miljonit dollarit maksva unikaalse kihlasõrmuse Miami ööklubis pidutsedes. Tegu on 20karaadise eritellimusel valmistatud ehtega, mis nii mõnelegi vargale on unistuste saagiks.

Parise sõrmest libises pidutsemise käigus sõrmus ära ning kohe, kui ta seda märkas, tekkis paanika. Pisarates Paris kamandas kõik sõrmust otsima - sõbrad, kihlatu Chris Zylka ning turvamehed asusid kiirelt tegutsema.

Seltskond pidutses klubi privaatses osas, kus õnneks väga palju inimesi ei ole, kuid pimedas väikese sõrmuse leidmine on siiski äärmiselt keeruline.

Mõni hetk hiljem leiti Parise kihlasõrmus siiski üles - see oli kummalisel kombel sattunud kaks lauda edasi olevasse jää-ämbrisse.

Allikas: People