Reklaam sulgub sekundi pärast

PAUL NEITSOV TEATAS, et nad pole Silvia Ilvesega lahku läinudki

Muusikud Silvia Ilves ja Paul Neitsov on viimase kuu aja jooksul sotsiaalmeedias korralikult tsirkust tekitanud - kord on nad lahus, siis aga teatavad, et nad pole tegelikult lahku läinudki. Alles see oli, kui Silvia andis teada, et ta ei ole enam Pauliga suhtes, sest ta lihtsalt ei saa endale lubada kohtinguid ega ka unistamist järjekordsest armastusest.

Nüüd aga andis Paul teada, et tegelikult ei ole nad Silviaga üldse lahus olnudki. Mees riputas oma Instagrami kontole foto, kus nad Silviaga linade vahel suudlevad ja vastas rõõmsalt ka kõikidele jälgijate küsimustele. Mõned tunnid hiljem võttis Paul aga foto maha.

Loomulikult uuriti Pauli käest, et kas nad on Silviaga siis ikka koos. Pauli vastus oli jaatav. Seejärel uuriti, et kas nad üldse läksid lahku ja selle küsimuse peale teatas Paul, et nad ei ole tegelikult üldse lahku läinudki. 

Kuigi ühise foto Silviaga kustutas Paul oma sotsiaalmeediast täna varahommikul ära, siis Instagrami storydes on tema vastused alles ja sealse info põhjal võiks arvata, et nad on paar.

Üks jälgija küsis Pauli käest, et kas neil eesti rahva ees natuke häbi ei hakka juba, et nad pidevalt kokku-lahku lähevad. Paul nentis, et ei ole.