Reklaam sulgub sekundi pärast

PAUL NEITSOV TEGI valusa ülestunnistuse oma eraelu kohta

Muusik Paul Neitsov külastas hiljuti telesaadet "Hommik Anuga." Paul tunnistas saates ausalt, et nelja aasta eest, kui ta 21-aastaseks sai, külastas ta esimest korda kasiinot. Juba mõne päevaga sai temast sõltlane ning sellest välja rabelemiseks ja probleemi tunnistamiseks kulus mehel lausa kolm aastat. 

Muusik rääkis, et hasartmängud on äärmiselt libe tee - annad sõrme, võtab käe. "Muidugi oleneb ka inimesest, aga minu puhul läks niimoodi, et see haaras mind nagu mingisugusesse sügavasse auku - mitte kuude ega nädalate, vaid päevadega. Sellest august välja rabelemiseks ja üldse, et aru saada ning tunnistada endale, et tegu on probleemiga, läks kolm aastat. 

Mingi hetkeni elad sa varjuelu, milles on nagu kaks isikut - üks, kes on lavainimene, muusik ja tore tegelane, aga teiselt poolt tekib sinna kõrvale mingisugune deemonitest vaevatud monstrum, kes ei suuda õigel ajal teha õigeid valikuid ja otsuseid," avaldas Paul. 

Mehe sõnul ükski kontsert andmata ei jäänud, aga muid probleeme oli küll. "Võis juhtuda ka selliseid juhuseid, kus veetsin kasiinos 12 tundi järjest. See ongi rekord. Enamasti mängisin automaatidel.

Kui sa satud sõltuvusse, pole rahal pole enam vahet. Sõltlane ei lähe sinna enam midagi võitma. Ilmselt on see mingisuguse asja kompenseerimine. Ma ei tea mille. Ma ei tea ka enda puhul, mille kompenseerimine. Midagi, mis su elus on puudu, seda sa asendad seal. Praegu väga pingsalt mõtlen, et mida ma siis asendasin. Pole seda tunnet, et mu elus vajaks midagi asendamist," lisas ta. 

Ta ei tea täpselt, palju seal üldse maha mängis, ent arvas, et nende summade eest saaks näiteks Tartusse kaks korterit osta.

Paul otsustas probleemist võitu saada ja leidis tugiisikuks peretuttava, kes samuti minevikus kasiinosõltuvusega kokku puutus ja seetõttu suures jamas oli. "Ühel hetkel võtsin endale hoiaku, et tagasilöögid ei ole andestavad ja ma ei anna endale kunagi andeks, kui peaks tagasilöök tulema. See viiski mind selle otsuseni. Ma suudan nii mõelda ja praegu ma tunnen, et olen vaba."