Reklaam sulgub sekundi pärast

PEREEMA AUS PIHTIMUS: “Ma pole oma mehega üle aasta aja vahekorras olnud!”

Seks on igas suhtes väga oluline osa ning toimib mõnes mõttes liimina, mis paari koos hoiab. Igasugustes beebigruppides räägitakse üsna tihti, kuidas värskel emal on seksiisu ära kadunud ning naised on hädas, kuidas kadunud isu tagasi saada. Mida aga teha, kui olukord on hoopis vastupidine? Buduaarile saatis kirja 26-aastane Liisa (nimi muudetud), kes pole juba üle aasta aja oma mehega vahekorras olnud. 

"Igasugune seks kadus meie elust kohe, kui rasedaks jäin. Olime pea aasta aega üritanud last saada, kuid millegipärast ma ei jäänud ega jäänud rasedaks. Olin juba loobumas ja arsti poole pöördumas, kui lõpuks kaks triipu testile ilmusid. Olime mehega väga õnnelikud, sest olime last nii kaua soovinud. Paraku lõppes aga sellel hetkel ka meie intiimelu. 

Mul oli väga raske rasedus - kogu aeg iiveldas, tujud kõikusid seinast seina, olin väga väsinud ja tundsin ennast koledana. Ma ei suutnud mitte kuidagi ennast kätte võtta ja mehega seksida. Mees oleks küll soovinud, kuid sõnas, et ta mõistab mind ja ei taha ennast mulle peale suruda. Sattusin mõned korrad peale, kui ta öösiti ennast tualetis rahuldas. Mul polnud talle ka midagi ette heita - seks on loomulik vajadus ja kuna mina seda talle pakkuda ei suutnud, rahuldas ta ennast ise. 

Neli kuud tagasi sünnitasin terve ja tugeva poisslapse. Mees oli sünnitusel kaasas ja ütles, et see oli ta elu parimaid hetki. Taastusin sünnitusest kenasti ja vaikselt hakkas ka seksiisu tagasi tulema. Olen mõned korrad üritanud seksi algatada, kuid mees tõrjub kõik mu lähenemiskatsed. Ta ütleb, et seks pole elus kõige olulisem ja ta ei suuda mitte kuidagi oma vajadusi rahuldada naise peal, kes on ta lapse ema ja talle elu kõige suurema kingituse teinud. Ometi käib ta ennast aeg-ajalt ise rahuldamas. 

Kogu olukord teeb mind väga kurvaks. Kas see jääbki nii? Miks ta minuga enam seksida ei taha? Kas ma ei kõlba talle? Ta on muidu väga armastav ja tubli pereisa, kui ka selle seksiosa korda saaks, oleks kõik hästi. Kas on kellelgi veel samasugust probleemi esinenud? Mida te tegite? Kuidas oma mehes taas iha äratada?"

 

Buduaarile Liisa