Reklaam sulgub sekundi pärast

PETTUNUD NAINE VIRISES sotsiaalmeedias oma kihlasõrmuse üle

Sotsiaalmeedias pälvis hiljuti suurt tähelepanu postitus, kus üks anonüümseks jääda sooviv naine viriseb kihlasõrmuse üle, mida talle veel isegi antud pole. Kuigi naine soovis saada poolehoidjaid, siis sattus ta hoopis inimeste suure pahameele osaliseks, vahendab Mirror. 

Ilmselgelt pole kihlasõrmuse valimine kerge töö, kuid kõige tähtsam on ju see, et sõrmus tuleks südamest. Mõndade inimeste jaoks on kihlasõrmuse välimus ja maksumus aga kõige olulisemad. Lisaks mõõdavad osad kihlasõrmuse hinna järgi ka oma suhte ja enda väärtust: kui sõrmus on odav, siis järelikult arvab mees, et ka teie suhe ja sina ise pole just palju väärt. 

Nimelt mõtles üks meesterahvas abieluettepaneku tegemisele ning oli selle tarbeks ka kihlasõrmuse soetanud. Ehte leidis kogemata üles aga noormehe kallim, kes oli sõrmust nähes väga pettunud. 

Tüdruksõber tegi sõrmusest foto, postitas selle sotsiaalmeediasse ning kirjutas juurde teksti, millega andis teada, et sõrmus talle ei meeldi. Ühtlasi küsis pettunud naine nõu, kuidas peigmehele taktitundeliselt teada anda, et viimane võiks parema sõrmuse hankida. 

Keegi oli postitusest ekraanitõmmise teinud ja selle veebilehele Reddit postitanud. Seal hakkasid inimesed aga teravalt arvamust avaldama. Näiteks arvas üks, et kui neidis ütleks abieluettepanekut planeerinud noormehele ära, oleks see parim asi, mis selle mehega juhtuda võiks. Teine pakkus, et võibolla polnud sõrmus üldse tema jaoks mõeldudki. Kolmas lisas, et ehk kuulus sõrmus noormehe emale ja nüüd soovib ta, et seda kannaks ka tema kihlatu.