Reklaam sulgub sekundi pärast

PIHITOOLIS ON KETHI: mu ausus on mulle suhetes kahju toonud

Buduaari kuumas pihitooli rubriigis osaleb seekord mitmekülgne naine ja andekas lauljatar Kethi Uibomägi. Kaunitar tunnistab pihitoolis üles nii mõndagi põnevat. Näiteks selgub, et Kethi pole mõne oma kallima sõbranna peale kunagi armukade olnud ning et tema meelest ei pea naisterahvas abieluni süütu olema. Loe allpool, mida huvitavat Kethi veel räägib. 

Tõehetke küsimused: 

1. Kas oled kunagi olnud kohutaval kohtingul?

Jah, see oli kohting, kus sain "komplimendi," et ma näen välja nagu hobune!

2. Kas oled teadlikult võimendanud oma halbu külgi, sest arvad, et meestele meeldivad pahad tüdrukud?

EI. Ma olen täpselt selline nagu olen ja kindlasti on minus kapriise ja külgi, mis võivad meelehärmi tekitada. Minus elab niigi kaks täiesti erinevat inimest, pole vaja midagi võimendada. Ajas olen õppinud, et olen algusest peale mina, koos oma vigadega. Olen avastanud, et kui näitan kohe suhte alguses enda jaoks kõige pöörasemad küljed ära, siis see vastupidi meeldib meestele eriliselt, sest naine, kes tunneb end vabalt, on atraktiivne.

3. Kas oled oma kallimale valetanud millegi tähtsa kohta?

EI, mu ausus on pigem mulle suhetes kahju toonud. Ma räägin oma mõtetest ja tunnetest väga avameelselt, ilma häbitundeta. 

4. Kas pead alati antud lubadust?

Ei, oleneb lubadusest. Teinekord juhtub, et minust sõltumatu tööasi tuleb vahele, siis olen romantilise õhtu või sõprade ja perega sünnipäevasid ning sündmuseid ära jätnud küll.

5. Kui sa leiaksid rahakoti suure summa rahaga, kas tagastaksid selle?

Jah. Tee teisele seda, mida sa tahad et sulle tehakse! 

6. Kas oleksid suuteline elama pool aastat üksikul saarel?

JAH, see oleks väljakutse ja mulle meeldib end mugavustsoonist välja kiskuda.

7. Oled sa kunagi mõne oma kallima sõbranna peale armukade olnud?

EI. Minu peale on oldud kade, sest olen väga avatud ja hea suhtleja. Ma ei pane seda pahaks. Küll aga ei ole olnud alguses kerge leppida, kui minu kallim saab oma eksidega superhästi läbi ja käib nendega kohvitamas. Aga ajaga õpib usaldama.

8. Kas oled kasutanud oma välimust selleks, et saada, mida sa tahad?

Ma ei pea ennast superkaunitariks, mis puudutab mu välimust. Tihti ma isegi ei teadvusta enda seksikust, sest ma olen nagu olen ja ennast kõrvalt vaadata on keeruline. Mu välimus tuleb mu töös pigem ilmselt kasuks, inimestele meeldib vaadata huvitavaid inimesi.

9. Kas arvad, et ideaalis peaks naine kuni abieluni süütu olema?

Ei, kes soovib, see võib ju olla. Mind jääks ennast painama see, kui siis abielludes avastan, et ma elan elu lõpuni koos mehega, kellega ma ei oska voodis midagi peale hakata. Kogemused tulevad kasuks. 

10. Kas arvad, et truudus on juhuse puudus?

EI. Ma arvan, et truudus on otsus. Iga päev otsus armastada ja austada oma kallimat.