Reklaam sulgub sekundi pärast

PIHITOOLIS ON MARGIT MEIKAR: “Truudus on juhuse puudus!”

Buduaari kuumas pihitooli rubriigis osaleb seekord blogija Margit Meikar. Margit tunnistab avameelselt üles, et on avalikus kohas alasti olnud ning ka sellel suvel võib seda ette tulla. Lisaks räägib kaunitar, et on kasutanud välimust oma tahtmise saamiseks. Mida põnevat Margit veel pihitoolis üles tunnistab?

Margiti tõehetke küsimused:

1. Kas oled kunagi olnud kohutaval kohtingul?

Ei ole, igas inimeses on midagi avastamisväärset ja mul pole ka kunagi enne esmakohtumist erilisi ootusi olnud.

2. Kas oled teadlikult võimendanud oma halbu külgi, sest arvad, et meestele meeldivad pahad tüdrukud?

Ma ei arva, et meestele meeldivad pahad tüdrukud ja seetõttu olen pigem püüdnud oluliselt nunnuma ja tagasihoidlikuma naisena esineda kui tegelikkuses olen.

3. Kas oled avalikus kohas alasti olnud?

Jah, korduvalt ning ka sel suvel võib seda ette tulla.

4. Kas pead alati antud lubadust?

Jah, aga olen lubaduse ka tagasi võtnud kui selle täitmine pole võimalikuks osutunud või asjaolud on muutunud. Hästi ebamugav on seda teha küll, eriti veel siis kui kedagi seetõttu alt vead. Aga vähemalt ei poe ma peitu ega kao ära, vaid annan alati põhjustest teada.   

5. Kui sa leiaksid rahakoti suure summa rahaga, kas tagastaksid selle?

Kui rahakotis on omaniku kontakt siis küll, muidu mitte.

6. Kas oleksid suuteline elama pool aastat üksikul saarel?

Suudaksin ehk küll, aga ei tahaks. 

7. Oled sa kunagi mõne oma kallima sõbranna peale armukade olnud?

Pigem olen olnud uudishimulik kui kallim on mõnd naist väga kiitnud. Siis olen tahtnud teada, et mis selles naises nii erilist on. Ma olen ise üldse väga harva midagi armukadedusega sarnanevat tundunud, küll aga mul on olnud armukadedaid partnereid ja kohe kindlasti ei sobi see mulle.

8. Kas oled kasutanud oma välimust selleks, et saada, mida sa tahad?

Loomulikult, igaüks teeb seda kasvõi alateadlikult. Kaunitel, karismaatilistel ja huvitavatel inimestel ongi muuseas rohkem võimalusi ning toredam elu. 

9. Kas arvad, et ideaalis peaks naine kuni abieluni süütu olema?

Ma ei pea seda mõistlikuks, kuna partnerite seksuaalne sobivus on paarisuhte üks olulisemaid alustalasid. Kui on õige inimene, õige hetk, õige tunne, siis võiks öelda alati “jaa,” abielu on vähemalt selles küsimuses minu meelest relikt. 

10. Kas arvad, et truudus on juhuse puudus?

Elukogemus sunnib vastama jah. Kui ikka tõmme on suur, on kiusatus suur. Ning kui aeg ja asjaolud sobivad ning oht, et see välja tuleb, on minimaalne, siis tihti antakse kiusatusele järele. Olen näinud väga paljusid monogaamsust hindavaid mehi ja naisi, kel mõnel eluhetkel “katus nii ära sõidab,” et ununeb oma paarisuhe. Reeglina tuntakse ennast pärast tõeliselt süüdi ja halvasti. Need, kes loomult monogaamsed pole, mõtlevad hoopis teistes kategooriates ja nende jaoks on truudus vaid otsus olla truu, või siis mitte olla.