Reklaam sulgub sekundi pärast

PIILU SISSE! Kevadiselt kelmikas Buduaari ajakiri nüüd müügil!

Juba lähipäevil jõuab poelettidele Buduaari ajakirja kevadnumber, mis on tulvil ilu, trende ning inspireerivaid Eesti naisi!

Juba lähipäevil jõuab poelettidele Buduaari ajakirja kevadnumber, mis on tulvil ilu, trende ning inspireerivaid Eesti naisi!

Vaid paar nädalat enne kevade ametlikku saabumust on esimese kevadkuulutajana kohal Eesti naiste lemmikajakirja Buduaar kevadnumber! Seekord leiab ajakirjast kohe eriti palju põnevat ja säravat- alustagem siinkohal kasvõi meie säravast kaanestaarist, reporterist ja saatejuhist Keili Sükijainenist, kellest on senimaani teenimatult vähe kirjutatud! Rääkisime kauni Keiliga teeletöö telgitagustest, läbipõlemisest ja tänapäeva kehakultsuse hullusest. Muide, viimasega on ka Keilil endal kokkupuuteid olnud. Seekord räägibki ta avameeleselt sellest, kuidas ta on silmitsi seisnud kopleksidega oma keha suhtes ja kuidas teletöö sellele pole just kaasa aidanud. Näiteks on naisele öeldud, et liiga pikad inimesed ei sobi televisooni...

Lisaks on meil seekord eriti mahukad ja sisukad ilu ja moleheküljed. Toome sinuni hooja kuumimad trendid ja iluhitid.

 

Ilulehekülgedel räägime imekauni makroonikuninganna Angelika Kang Osula ilusaladusest ning sellest kuidas saada justkui võluväel säravam jume ehk siis avame keemilise koorimise saladused.

  

Moelehekülgedel piilume Brüsselis töötava eestlanna Annikky Lambi imelisse garderoobi ning räägime naistega, kes on leidnud endale selle ühe- lemmikvärvi, millesse nad juba aastaid rõivastunud on. Ja seda pealaest jalatallani.

 

Inspireerivatest naistest on meil veel hulgaliselt lugusid! Näiteks räägime eestlannadest, kes päevad täiskasvanuna veel päevikud. Uurime, miks nad seda teevad ja usun, et paljud saavad kindlasti ka sellest loost piisavalt isnpiratsiooni, et ise kaaluda uuesti päevikupidamist!

Räägime neist tublidest emadest, kes on oma väikeste laste kõrvalt edukalt karjääri jätkanud ning kuule kuidas nad on seda suutnud. Öeldakse, et teiste rahakotti ei ole viisakas piiluda, aga seekord teeme me ka seda! Nimelt teeme juttu nelja rahatarga eestlannaga, kes on liitunud populaarse #kogumispäeviku grupiga ja saame neilt teada väga nutikad säästunippe!

Suhetelehekülgedel räägime ühest põnevast teemast- nimelt Kaasõltuvusest- mis see on, kes on kaas sõltlane ja kuidas sellest välja murda? Lõbusamat lugemist suhete teemadel pakub näitleja Nikolai Bentsler kellega rääkisme seekord naistest!

 

Räägime ka sellest, kuidas on võimalik 90 päevaga tanu alla saada ehk siis kiirpulmade võimalikkusest. Oma lugu jagavad kolm ägedat paari ja nõuandeid jagab pulmakorraldaja.

Kodurubriigis läheme külla ühele superandekale naisele - disainer,ile stilistile ja illustraatorile Britt Samosonile, kelle väikene korter on tõeline imedemaa! Räägime ka põnevast sisustustrendist,mille kohaselt vähem on rohkem!

 

 

Mõnusat ajaveetmist koos Buduaariga!

Buduaar.ee