Reklaam sulgub sekundi pärast

PILDID! SELLINE ON EESTI DAVID BECKHAMI SUVEKODU mere ääres

Buduaari toimkonnale tuli juba mõnda aega tagasi vihje, justkui oleks meie kuulus vutiäss Ragnar Klavan endale Pärnumaale mere äärde stiilse palkmaja ostnud. Uurisime asja ja saime kinnitust.

 

"See vastab tõele! Koht, kuhu Klavan mõne aasta eest maja soetas, oleks justkui filmist "Siin me oleme". Maja ümbritsevad kadakad ja aknast on vaade merele," teab rääkida sealne suvitaja Kristiina.

Klavan on rääkinud, et Inglismaal hoiab ta oma kodu asukoha salajases, seda nõuab klubi ja nii on ka kergem ja turvalisem elada. Näiteks kui Klavan soovib mõnest internetikaubamajast midagi soetada, tuleb tal kaup tellida Liverpooli jalgpalliklubi treeningbaasi Melwoodis, et keegi ei saaks teada tema kodust aadressi. Eestis staarid end sel viisil varjama ei pea, sest Eesti fännid pole sedavõrd pealetükkivad, kuid jutud vutimehe uuest kodust Kastna kadakate vahel on piirkonna rahva kihama pannud. Kui palju maja maksma võis minna, teab mees ise, kuid kindlasti kordi vähem, kui on tema aasta sissetulek, milleks on üle 2 miljoni USD.

Ragnar Klavan on Eesti jalgpallur, kes mängib Inglismaa jalgpalliklubis Liverpool FC. Temast sai 2009. aasta septembris esimene ja seni ainus eestlane, kes on pääsenud Meistrite Liigas väljakule.

Buduaar.ee

[gallery ids="3021981,3021985,3021988,3021991"]