Reklaam sulgub sekundi pärast

PILDID: TREENER RICA VARUL müüb Buduaari turul väga põnevaid aksessuaare

Juba sel nädalavahetusel leiab Tallinnas Saku Suurhallis taaskord aset suurejooneline Buduaari turg LIVE ostupidu, mida juhib alati heatujuline ning energiast pakatav Ženja Fokin. Ostlemine toimub Saku Suurhalli kahel korrusel ning seda nii laupäeval kui ka pühapäeval.

Juba sel nädalavahetusel leiab Tallinnas Saku Suurhallis taas kord aset suurejooneline Buduaari turg LIVE ostupidu, mida juhib alati heatujuline ning energiast pakatav Ženja Fokin. Ostlemine toimub Saku Suurhalli kahel korrusel ning seda nii laupäeval kui ka pühapäeval.

Teiste seas tuleb turule müüma ka kolme lapse ema, treener ja ettevõtja Rica Varul, kelle letist võib leida selliseid põnevaid tooteid nagu seda on kotinagid.

Ja kusjuures müüki paiskab Rica kõik kotinagid ääretult soodsate hindadega. "Kotinagid on Buduaari turul allahinnatud kuni 80% ehk müün seni, kuni kaupa jätkub," kommenteerib naine ise.

Rica on ühtlasi ka esimene, kes moodsaid kotinagisid Eestisse tooma hakkas, ent nüüd lõpetab ta selle tegevuse ära, sest kolme lapse kõrvalt kõike lihtsalt ei jõua. "Mul puuduvad ajalised ressursid, et nende maaletoomisega jätkata. Suur energia kulub hetkel lastele ning lisaks terendavad peagi uued projektid. Buduaari turule toon aga suurel hulgal väga soodsa hinnaga kotinagisid," ütleb Rica.

Vaata lisainfot Buduaari turu kohta siin

Vaata rohkem pilte kotinagidest allpool olevast galeriist!

 

[gallery ids="2055739,2055740,2055741,2055742,2055743,2055744,2055745"]