Reklaam sulgub sekundi pärast

PILETID KONTSERDILE LOOSITUD! Buduaar TEENi eksklusiivintervjuu Isac Elliotiga

Meie naaberriigist Soomest pärit Isac Elliot on 13aastane tõusev poptäht, kes tegeleb nii laulmise, laulukirjutamise, tantsimise kui ka näitlemisega. Isac külastas augusti lõpus Eestit ning kohtus ka Buduaar TEENiga. 

Meie naaberriigist Soomest pärit Isac Elliot on 13aastane tõusev poptäht, kes tegeleb nii laulmise, laulukirjutamise, tantsimise kui ka näitlemisega. Isac külastas augusti lõpus Eestit ning kohtus ka Buduaar TEENiga. 

Küsimus, mille vastust paljud sinu austajad kindlasti teada tahaksid – millised tüdrukud sulle meeldivad? 

Minu jaoks on tüdruku iseloom palju tähtsam kui tema välimus. Ma valiksin iga kell pigem tavalise välimusega, kuid hea südamega tüdruku, kui väga ilusa, kuid ülbe ja pahatahtliku tüdruku.

Kas sul jääb muusika kõrvalt aega ka trenni tegemiseks?

Varem mängisin ma jäähokit, kuid nüüd on mul eratreener, kelle käe all sporti teen. Kuigi pean tunnistama, et kuna mul on muusika ja kooli tõttu tihe graafik, siis pole ma viimasel ajal väga trenni teha jõudnud. Kuid kiire elutempo hoiab mind vormis. 

Sul on tohult palju fänne. Kas sellisel hulgal fännide omamisel on ka oma miinuspool?

Ma väga armastan oma fänne, kuid mõnikord on selline suur fännide hulk ka natuke hirmutav. Mul on väga palju fänne Soomes, Norras ja Rootsis, ning kui ma nendes riikides esinen, siis on alati kohal tohutult palju fänne. Ühel kontserdil oli mul vaja nelja turvameest, et fännidest mööda saada. 

Mis on sinu lemmikõppeaine?

Minu lemmikõppeaineteks on keeled. Matemaatika ei meeldi mulle üldse, aga näiteks prantsuse keele tund meeldib mulle väga. Ma hakkasin prantsuse keelt alles sel aastal õppima ja sain kohe aru, et see keel meeldib mulle ja ma tahan selle selgeks saada.

Sul on alati väga stiilsed riided. Käid sa palju šoppamas?

Jah, mulle meeldib väga šopata, minu eriliseks nõrkuseks on kellad ja jalanõud. Ja ma lausa fännan Supra jalanõusid. Need on lihtsalt nii ägedad! Mul on kodus terve hunnik erinevaid Supra tossusid. 

Olen kuulnud, et lisaks muusikale meeldib sulle ka näitlemine. Kes on su lemmiknäitlejad?

Jah, mulle tõesti meeldib näitlemine. Olen sellega natuke isegi tegelenud. Tulevikus sooviksin kindlasti mõnes filmis mängida. 

Minu vaieldamatu lemmiknäitleja on Jim Carrey. See, kuidas ta filmis „Loll ja lollim“ („Dumb and Dumber“) mängis, oli ülinaljakas ja lahe. Lisaks meeldivad mulle veel kaks meesnäitlejat seriaalist „Sõbrad“ („Friends“) - Matthew Perry ja David Schwimmer.

 

Karin Karu

 

Täispikka intervjuud Isac Elliotiga loe ajakirjast Buduaar TEEN!

 

PILETID LOOSITUD! 26. novembril toimub Eestis Isac Ellioti kontsert. Buduaar TEEN loosis sinna 3x2 piletit! Kontserdile lähevad Pipa A., Triinu-Liis L., Triine-Ly T.


[gallery ids="1880809,1880816,1880822"]