Reklaam sulgub sekundi pärast

PILK PEALE! Luksuslikul parfüümikollektsiooni esitlusel olid kohal ka Eesti moegurmaanid!

Kõrgelt hinnatud lokaalis Hanzas Perons Riga tutvustati eile, 4.11 Baltikumi ilumaailma tippudele Prantsusmaa lõhnabrändi HFC Paris uute parfüümide kollektsiooni. Maitsvad söögid-joogid, lõputu esinejate paraad & kaunid külalised - tõeliselt luksuslik esitlus meelitas kohale ka moeteadlikud Eestist. Teiste seas olid koha sisse võtnud Stilist Ženja Fokin ja fashionistad Mariliis Jõgeva ja Maarja Brenner!

Professionaalse lauljana kiidab Mariliis Jõgeva eilset meelelahutusprogrammi, mis pulbitses erinevast stiilidest ja tõeliselt andekatest muusikutest. Lavaprogramm oli sama mitmekülgne ja meeldejääv, kui õhtu teemantiks olnud uhiuus parfüümikollektsioon isegi! Lauljatar saabus esitluselt Tallinnasse tagasi koos HFC Paris uue lõhnaga. Küsimusele, kas lõhn leiab koheselt igapäevast kasutust, laulja hetkel siiski kinnitust ei andnud.

Tõsiasjale, et rahvusvaheline ilu- ja lõhnamaailm hindab kõrgelt ka Eesti asjatundjate hinnangut, on endiselt suur heameel kinnitust saada! Kui Riia eksklusiivsele parfüümikollektsiooni esitlusele oli asja vaid valitud seltskonnal, siis uute lõhnadega saavad kõik soovijad tutvuda juba alates 12. novembrist Kaubamaja lõhnatoas!

 

[gallery ids="2027457,2027466,2027474,2027483,2027492"]