Reklaam sulgub sekundi pärast

PILTUUDIS: BIRGIT SARRAP näitas seksikaid kõhulihaseid

Armastatud lauljatar Birgit Sarrap põgenes koos perega jaheda märtsikuu ilma eest eksootikasse - nimelt viibib neljaliikmeline perekond hetkel Malaisias. Oma tegemistega hoiab Birgit fänne kursis läbi Instagrami konto, kuhu viimasel ajal on üles jõudnud mitmeid kadedaks tegevaid puhkuse fotosid.

Armastatud lauljatar Birgit Sarrap põgenes koos perega jaheda märtsikuu ilma eest eksootikasse - nimelt viibib neljaliikmeline perekond hetkel Malaisias. Oma tegemistega hoiab Birgit fänne kursis läbi Instagrami konto, kuhu viimasel ajal on üles jõudnud mitmeid kadedaks tegevaid puhkusefotosid.

Kui eelmisel nädalal tähistas Birgit koos abikaasa Indrekuga pulma-aastapäeva ning postitas sel teemal pildi ka sotsiaalmeediasse, siis sel nädalal näitab kaunis lauljatar oma trimmis ja saledat figuuri.

Kahe lapse kõrvalt end vormis hoida pole sugugi lihtne, kui elutempo on kiire ning kohustusi lugematul arvul, ent nagu näha, siis Birgitil on see lausa imeliselt õnnestunud. 

"Suveks vormi" väljakutset Birgitil vaja ei ole ja suveni ei pea ta samuti ootama, et päikest saada.

Kuum päike ja imeline kliima mõjub vahelduseks kindlasti energiat andvalt ja seda on enamikel eestlastel tõepoolest vaja.

Pilti näed ka Birgiti Instagrami kontolt siin