Reklaam sulgub sekundi pärast

PILTUUDIS: JOOSEP JÄRVESAARE salapärane pruut tähistas 25. sünnipäeva

Elektroonilist tantsumuusikat viljelev Joosep Järvesaar, kes kuulub menubändi Cartoon, on juba pikemat aega olnud suhtes salapärase kaunitariga, kes tegelikult enam niivõrd salapärane polegi. Tegu on Eesti ühe stiilseima ning andekaima naise Liisa Leetmaga, kelle välimus on lausa jalustrabav!

Elektroonilist tantsumuusikat viljelev Joosep Järvesaar, kes kuulus ka menubändi Cartoon, on juba pikemat aega olnud suhtes salapärase kaunitariga, kes tegelikult enam niivõrd salapärane polegi. Tegu on Eesti ühe stiilseima ning andekaima naise Liisa Leetmaga, kelle välimus on lausa jalustrabav!

Liisa peab ühtlasi nii meikari kui ka blogija ametit ning fotod, mis tema Instagrami kontolt leida võib, torkavad silma oma originaalsuse ja julgusega. Tulihingelisi jälgijaid on Liisa sotsiaalmeediakontol enam kui 39 000 ning neid lisandub sinna iga päevaga.

Hiljuti tähistas Liisa oma 25. sünnipäeva ning postitas selle puhul oma Instagrami kontole tõeliselt vinge foto, mille juurde lisas ta kommentaariks: "See on minu jaoks uus aasta. Kõik on muutunud ja samas ma olen rohkem mina ise, kui ma eales varem olnud olen. Ma tahan südamest tänada kõiki inimesi, kes on minu eluteele sattunud - te olete mulle midagi õpetanud ning tänu teile olen ma täna see, kes ma olen. Tähistame koos seda, et me siin maailmas oleme ja armastame."

Pilti näed ka Liisa Instagrami kontolt siin