Reklaam sulgub sekundi pärast

PILTUUDIS: JUSTIN BIEBER LEIDIS oma tõelise armastuse

Noor popmuusik Justin Bieber veedab suure osa oma ajast linnamelu sees. Kui sinu ümber aga pidev melu käib, on väga raske aega maha võtta ning nautida vaikust ja rahu. Sellepärast pole ka ime, miks Justin oma hiljutisel sotsiaalmeediasse postitatud fotol niivõrd õnnelik välja näeb.

Nimelt avaldas staar sotsiaalmeedias pildi, millel kallistab, unelev naeratus näol, palmipuud. Justin on ka varasemalt tunnistanud, et eelistab oma vaba aega üksinda looduses veeta ning mis saakski meie akusid paremini laadida, kui seda teeb loodus ning värske õhk. 

Ilmselt on staari elus praegu periood, kus ta vajab tuge ja kosutust loodusest ning just seda Justin palmipuud kallistades saada lootiski. On ju ka mitmetest uuringutest selgunud, et puude kallistamine vähendab depressiooni, leevendab mitmeid terviseprobleeme ning tekitab hea enesetunde. 

Foto alla kirjutas Justin, et mõistab alles nüüd, mis on tõeline armastus. Antud avaldus on tekitanud staari fännides küsimuse, et kas tema ja Selena Gomez on lahku läinud või ei olegi paari vahel armastus valitsenud. Justin pole teemat kommenteerinud.