Reklaam sulgub sekundi pärast

Piprapood soovitab: Mangokorvikesed

Ootame kevadet! Selle aasta külm ja liiga pikale veninud talv võiks lõppeda, et teha ruumi kaunile kevadele. 

Ootame kevadet! Ilmselt on paljud päri, et selle aasta külm ja liiga pikale veninud talv võiks lõppeda, et teha ruumi kaunile kevadele.  Piprapood  soovitab kohe-kohe (20.-ndal märtsil) algavale kevadele vastu minna küpsetades maitsvaid mangokorvikesi, mis toovad kevadise päikese meie toidulauale. 

Need lihtsa valmistusviisiga koogid saavad oma hõrgu maitse tänu kvaliteetsele East End "Alphonso" mangopüreele, mida saab osta Piprapoest. Koogid on valmistanud ja pildistanud Janne Lass ja Eva Palu kokanduse veebiajakirjast Perenaine.ee.

Mangokoogikesed
10 tk
Mõnusad mangosed maiuspalad

Muretainas:
3 dl nisujahu
0,5 dl suhkrut
125 g võid
3 sl külma vett

Täidis:
6 sl East Endi „Alphonso” mangopüreed
4 munakollast
4 sl suhkrut
2 sl maisitärklist
2 dl vahukoort

1. Näpi külmad võitükid jahu-suhkrusegu sisse. Kui on moodustunud purutaoline mass, lisa vesi ja sõtku kiiresti tainaks.
2. Suru valminud muretainas muffinivormi põhja ja servadele ning aseta pooleks tunniks külmkappi.
3. Eelküpseta põhjasid umbes 10 minutit 200-kraadises ahjus kuni näed, et need hakkavad pruuniks tõmbuma.
4. Nüüd sega munakollased suhkru ja tärklisega. Kuumuta koor keemiseni, võta siis tulelt ja sega niristades munakollaste sisse.
5. Pane kogu segu madalale kuumusele ja kuumuta pidevalt segades, kuni see pakseneb. Võta tulelt, jahuta ja lisa mangopüree.
6. Täida eelküpsetatud korvikesed sellega ja küpseta ahjus veel 10–15 minutit, kuni täidis on hüübinud.

Magusaid toiduelamusi!

Kõikidele suurematele ja väiksematele küpsetajatele on Piprapoel veel uudiseks, et nüüd on ka Eestis võimalik osta välismaistes retseptides sagedasti kasutatud self raising flour’i ehk isekerkivat jahu. Hõrgu East Endi „Alphonso” mangopüree, jahu ja palju põnevaid idamaiste köökide maitseid leiate Tallinnas, Liivalaia 43. Tel 645 0020.

Vaata lisa www.piprapood.ee. Suure hulga häid retseptiideid leiad kokanduse veebiajakirjast www.perenaine.ee.

 

[gallery ids="1921503"]