Reklaam sulgub sekundi pärast

Piret Järvis paljastas oma firmaroad

„Kokata on tore ja eks ma annan pliidi ees endast alati ikka parima. Need, kes mu kulinaariakatsetusi maitsnud, on alati rahule jäänud,” arvab ninjapiiga Piret Järvis.

„Kokata on tore ja eks ma annan pliidi ees endast alati ikka parima. Need, kes mu kulinaariakatsetusi maitsnud, on alati rahule jäänud,” arvab ninjapiiga Piret Järvis.

Pireti sõnul on ta viimasel ajal välja mõelnud päris mitu sellist rooga, mis koduses keskkonnas niiöelda hitiks kujunenud. „Üks neist on kanamaksa salat ja teine on selline kreekapärane segu (praetud kanafilee, punane sibul, suvikõrvits ja feta juust), mida tuleb lavaši või mõne muu kokkumässitava teraviljatoote vahelt süüa,” paljastab neiu oma firmaroad.

Ninjapiiga sõnul askeldab ta köögis iga päev. „Vähemalt korraliku hommikusöögi valmistan peaaegu alati, isegi kui jõuan linnast nii hilja koju, et enam suurt õhtusööki tegema ei hakka,” usutleb Piret.

Küsimuse peale, mida Piret siis suhu pistab, kui hilja õhtul koju tulles enam süüa teha ei viitsi, on vastus lihtne: „Võibolla ühe pisikese Hesburgeri juustuburksi pistan põske küll.”

 

Leemet Prits

Buduaar.ee Tegevtoimetaja