Reklaam sulgub sekundi pärast

PISIPOJA EMA TEELE VIIRA paljastas, miks ta tegelikult meediapildist ära kadus

Armastatud lauljatar Teele Viira, kes sel suvel tähistas oma 31. sünnipäeva, sai eelmisel aastal esmakordselt emaks. Teele ja tema kallima Kristopher Kuuse perre sündis igati oodatud pisipoeg, kes sai endale nimeks Charlie. Tõsi ta on, et avalikkusele Teele oma poega väga tihti just ei näita ja kui juba avalikkuse tähelepanust rääkida, siis pärast rasedaks jäämist kadus Teele justkui meediapildist ära.

Lauljatar rääkis saates "Õhtu", et kui ta lapseootele jäi, siis sellega kaasnes ka teadlik otsus meediapildist tagasi tõmmata. "See plaan tuli meil koos. Tundsin, et tahan seda perioodi rahulikult võtta, sisemiselt kasvada ja oma pere jaoks olemas olla,"tõdeb naine.

Teele lisab veel, et tegelikult toimus selline elumuutus väga õigel ajal. "Mul viskas natuke juba meediamöllust kopa ette ka,"paljastab noor ema, et tolleks hetkeks oli tuntus teda juba ka väsitama hakanud.

Tööd teeb Teele aga jätkuvalt edasi esinedes firmapidudel, sünnipäevadel ja teistel sarnastel üritustel, kuhu teda kutsutakse.

Küsimuse peale, milliseks emaks Teele end peab, vastab ta aga järgnevalt: "Lõbus ema. Tahan oma last lõbustada. Aga mul on ka hetked, kus olen väsinud,"tunnistab naine ausalt, et emadus on vahel väsitav.