Reklaam sulgub sekundi pärast

Playboy kaanestaar Dea Sumin: Sünnime ju kõik alasti!

Võrust pärit Dea Sumin(24) poseeris kaks aastat tagasi meesteajakirja Playboy kaanel ning osaleb nüüd pea igal Playboy peol toplessmodellina. Dea rääkis Buduaarile, et alastipildid pole tema igapäevaelu seganud, vaid on pigem ainult positiivselt mõjunud. Rinnapartiid suurendanud kaunitar arvab, et häbeneda pole midagi - sünnime ju kõik alasti!

 

Võrust pärit Dea Sumin(24) poseeris kaks aastat tagasi meesteajakirja Playboy kaanel ning osaleb nüüd pea igal Playboy peol toplessmodellina. Dea rääkis Buduaarile, et alastipildid pole tema igapäevaelu seganud, vaid on pigem ainult positiivselt mõjunud. Rinnapartiid suurendanud kaunitar arvab, et häbeneda pole midagi - sünnime ju kõik alasti!

Igapäevaelus on Playboy modelli Dea amet kindlustusmaakleri abi. "Vaba aeg aga jaguneb modellitöö, kodu-pere ja trennis käimise vahel. Osalemine pärast põhitööd erinevate reklaamide shootingutel ja muudel üritustel võtab üllatavalt palju aega, nii et võimalus teiste hobidega tegeleda on piiratud. Õnneks või kahjuks tuleb uus põlvkond noori tüdrukuid peale, nii et konkurentsis püsimine muutub järjest raskemaks ja nii tekib ka rohkem aega pühenduda teistele asjadele," arvab ta. Toplessmodellina võib Dead näha ka tihti Playboy pidudel. "Kuna ma ei ole pidutseja ja klubides käija tüüp, siis käin aeg-ajalt Playboy pidudel toplessmodelliks, et ühildada oma väike vajadus väljas käia modellitööga. Pealegi on Playboy peod hästi korraldatud ja teised modellid on õhtu veetmiseks toredad kaaslased. Tihti saame pidudel positiivset tagasisidet ja ka see on tore!"

Alastipildid pole siiani Dea igapäevatööd seganud, pigem vastupidi! "Alastipildid on igapäevatööd mõjutanud ennekõike selles osas, et nii mõnelgi kindlustuskliendil on tekkind äratundmine ja sellest kohmetus, et kas see olen mina, või keegi väga sarnane isik. Vähemalt tänaseni pole aktifotod kaasa toonud mingeid pahandusi. Vastupidi, üllatavalt palju on tulnud positiivseid kommentaare ka inimestelt, kelle poolt oleks oodanud pigem taunivat suhtumist," rõõmustab ta.

Ka oma tulevaste laste eest ta riieteta pilte endast peitma ei hakka. "Ma ei usu, et ma istuks õhtul lastega laua taha, võtaksin albumi ja hakkaksin seda koos nendega lehitsema. Kindlasti aga ei hakka ma ka olemasolevaid pilte ja oma nooruse tegemisi sihilikult oma laste eest peitma. Tegelikkuses ei ole midagi häbeneda. Sünnime ju kõik alasti ja kuni arvestame teiste inimeste hoiakutega, ka nendega, kellele ei meeldi alastus, on kõik ok!" usub neiu.

Enne alastiposeerimist lasi Dea aga oma rinnapartiid veidi suurendada, et nad rohkem vormis oleksid. "Mul on loomupäraselt keskmisest suurem rind ja seetõttu ei hoidnud ta vormi, mis tekitas alalist ebamugavust. Võimaluse tekkimisel otsustasin rinda kohendada, et tekiks vorm. Olen küll kuulnud mitmeid kommentaare, et “õhupallid”, aga ise olen väga rahul võrreldes sellega, mis oli enne rindade kohendamist ja kindlasti ei kahetse tehtud otsust," vastab ta. Oma keha eest kannab kaunitar hoolt ka tiheda trennigraafikuga. "Talveperioodi käin 4 korda nädalas trennis ja üritan jälgida, et saaksin täisväärset und. Nädalavahetused saadan mööda aktiivselt kas koeraga jalutades, jalgratta või rulluiskudega sõites – ehk et väga palju viibin liikumises värskes õhus. Arvan, et liikumine ja värskes õhus olemine koos “veepäevadega” tagavad ilu ja hea enesetunde. Ja loomulikult suhted inimestega, need peavad korras olema.

Tene Sommer

 

[gallery ids="1942470,1942477,1942483,1942491,1942498,1942503,1942510,1942514"]