Reklaam sulgub sekundi pärast

Põhjused, miks sa oled jäänud kinni sinna, kus sa oled

Elu, see tähendab muutusi ja pidevat liikumist. Paiglaseis on valik. Marcandangel.com räägib põhjustest, miks oled jäänud pidama sinna, kus sa praegu oled.

 

Elu, see tähendab muutusi ja pidevat liikumist. Paiglaseis on valik. Marcandangel.com räägib põhjustest, miks oled jäänud pidama sinna, kus sa praegu oled.

 

Sa ei ole võtnud vastutust tagajärgede eest. Paljud inimesed süüdistavad oma ebaõnnes saatust. Vähesed tunnistavad seda, et olukord, kus nad on, on nende endi loodud. Elu on kui vundament, mida peaks aeg-ajalt parandama ja täiustama, et luua endale kasvamiseks parem pinnas. Sa pead leppima oma olukorraga, sellest õppima, selle eest vastutama, tegema vajalikke muudatusi ja liikuma edasi.

Hirmud on sind paigale naelutanud.  Kui teed suuri tegusid ja asud oma unistusi ellu viima, siis oled oma teekonnal igast küljest ümbritsetud ebakindluse ja hirmutavate olukordadega. Ja mis siis? Liigu edasi! Hirm ei tohi võtta võimu meie elu üle. Eriti veel, kui mõelda, et hirm on lihtsalt meie kujulusvõime tekitatud olukord.

Sa eirad oma tõelist kutsumust. Kui sa otsid midagi oma ellu, siis see tähendab kõige paremas mõttes seda, et sa elad ja oled elus. Sa ei pea rahulduma sellega, millest piisab teistele. Sinul on vaja leida midagi, millesse uskuda ja mille järele igatseda, olenemata teiste arvamusest ja tegudest. Parem on elada oma elu ebatäiuslikult, kui elada kellegi teise arusaama järgi ideaalselt.

Sa ei hinda seda, mis sul olemas on. Peatu hetkeks ja hinga sügavalt sisse. See, et sa hingad, on ime, mille eest tuleb väljendada tänu. Võibolla sa ärkasid hommikul ja tundsid valu, kuid sa ärkasid!  Sul ei pruugi olla hetkel kõike, millest oled unistanud, kuid sul on kõik selleks, et edasi liikuda.

Sa muretsed mineviku pärast. Sinu tulevik ei saa tulla parem, kui sa muretsed endiselt mineviku pärast. Kõik, mis oleks võinud olla või tulla - sel pole enam tähtsust. Oluline on vaid praegune hetk ja see, kuidas sa seda ära kasutad. Jah, sa ei pruugi olla veel kõigega rahul, kuid tea, et kunagi ei olda kõigega rahul. Parim, mida sa hetkel teha saad, on jätkata oma teekonda, keskenduda olevikule, anda oma parim ning usaldada edasiliikumise protsessi.

Sa otsid õnne väljaspool iseennast.  Tõelisel rikkusel ei ole midagi pistmist materiaalsete väärtustega, vaid hoopis teadmiste ja oskustega, mille arendamisel ei ole piire. See, mida sa alateadlikult otsid, ei ole mitte kusagil mujal ja kellelgi teisel, vaid see on sinus endas. Kuula oma sügavaid salasoove ja lase neil lõpuks ometi täituda.

Sa tahad valida kergema tee. Kunagi, kui sa elule tagasi vaatad, siis näed, et kõike saavutatut oled sa esialgu püüdnud vaidlustada. Kuid tea, et suured väljakutsed juhivad tavalised inimesed suure edu juurde. Iga võitluse taga peitub põhjus, olgu see siis kogemus või õppetund. Teekond millegi saavutamiseks ei ole kunagi lihtne, kuid see on seda väärt, sest sel teekonnal õpid sa rohkem, kui oskad arvata.

Lase minna ja liigu edasi. Mõnikord on sirge seljaga edasi liikumine sinu ainus valik. Elus on asju, millest sa ei pruugi kunagi üle saada. Ja parim, mida sa teha saad, on aeglaselt edasi liikuda. Usu, tee peal on veel nii palju ilusat, mida võid näha ja kogeda.

 

 

Triin Tisler