Reklaam sulgub sekundi pärast

POLITSEINIK JÄTTIS RASEDALE teenindajale kopsaka jootraha ja armsa kirja

USAs New Jerseys jättis politseinik seitsmendat kuud rasedale ettekandjale 100 dollarit jootraha ning südamliku kirja. Kusjuures arve ise oli veidi alla 9 dollari, vahendab Fox News. 

Teenindaja isa Brian Cardigan jagas sotsiaalmeedias pilti tšekist ning kirjutas selle juurde järgnevalt: "Sa kuuled kogu aeg kui pahad politseinikud on, kuidas nad kohtlevad inimesi nagu rämpsu, kuidas nad soovivad võimu saavutada. Jah, olen kindel, et on ka mädanenud õunu, kuid enamus teevad lihtsalt oma tööd - nad tegelevad iga päev ühiskonna halvima poolega ning peavad päevast päeva tagasi minema ja sellega uuesti tegelema. Nad riskivad oma eluga iga päev, lihtsalt, et teha oma tööd..."

Cardigan selgitas, et tema tütar on seitsmendat kuud rase ja ettekandja kohalikus söögikohas. Tütar loodab enne esimese lapse sündi võimalikult palju raha teenida. "Eile oli ta lõunal tööl, kui tuli üks politseinik, sõi oma lõuna ära ja palus tšekki." Hiljem selgus, et politseinik oli tütrele jätnud 100 dollarilise jootaha ning sõnumi "Naudi oma esimest, sa ei unusta seda kunagi."

Nii südamlik tegu ajas tulevase ema nutma ning ta soovib kõnealusele politseinikule kõike paremat.