Reklaam sulgub sekundi pärast

POMMUUDIS! GRETE KLEIN läks elukaaslasest lahku!?

Buduaarile saatis vihje murelik lugeja, kes on ühtlasi ka suur Grete Kleini fänn ning neiu sõnul on Grete oma Instagrami kontolt eemaldanud kõik fotod oma kallimast, politseiniku ametit pidavast Pirko Pärilast. Alles mõni aeg tagasi viibis Grete oma kallimaga eksootilisel puhkusel, ent nüüd tundub, justkui kõik oleks läbi.

Buduaarile saatis vihje murelik lugeja, kes on ühtlasi ka suur Grete Kleini fänn ning neiu sõnul on Grete oma Instagrami kontolt eemaldanud kõik fotod oma kallimast, politseinikuametit pidavast Pirko Pärilast. Alles mõni aeg tagasi viibis Grete oma kallimaga eksootilisel puhkusel, ent nüüd tundub, justkui kõik oleks läbi.

Ilmselt üks esimesi asju, mida pärast lahkuminekut tehakse, on muudatused oma sotsiaalmeediakontodel, sest selgelt ei soovita enam näha ühiseid fotosid. Minevik kustutatakse vähemalt piltide näol.

Ka Grete postitas oma Instagrami kontole iga mõne aja tagant uusi pilte, kus ta veetis aega oma kallimaga, kuid tänaseks on pildid kustutatud. 

Saatusel on alati omad plaanid ja kõik, mis juhtuma peab, juhtub varem või hiljem. Kas tõepoolest on Grete keeranud oma elus uue lehekülje, näitab aeg.

Grete Instagrami kontol ei ole tõepoolest enam ühiseid pilte politseinikust kallima Pirko Pärilaga.