Reklaam sulgub sekundi pärast

PÕNEV! EUROVISIOONI FINAALIST välja jäänud Eesti sai ootamatu üllatuse osaliseks

Eile Kiievis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse teine poolfinaal sai eestlaste jaoks üllatavalt kurva lõpu - Koit Toome ja Laura Põldvere esitatud lugu “Verona” ei kogunud piisavalt hääli ning jäi seetõttu paraku suure võistluse finaalist välja. Küll aga nimetas brittide geiväljaanne, veebileht Gay Times “Verona” selle aasta üheks parimaks võistluses osalenud looks!

Eile Kiievis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse teine poolfinaal sai eestlaste jaoks üllatavalt kurva lõpu - Koit Toome ja Laura Põldvere esitatud lugu “Verona” ei kogunud piisavalt hääli ning jäi seetõttu paraku suure võistluse finaalist välja. Küll aga nimetas brittide geiväljaanne, veebileht Gay Times “Verona” selle aasta üheks parimaks võistluses osalenud looks!

Gay Times valis eilsest poolfinaalist välja neli lemmikut ja üheks neist oli Eesti lugu “Verona”. Väljaande toimetaja sõnul on Koidu ja Laura poolt esitatav laul ilma igasuguse kahtluseta tema suurim lemmik! “Lisaks avaldasid nad ka 1980ndate aastate versiooni oma loost ja see on veel parem kui loo originaal,” kommenteerib mees. 

Kes veel geiväljaande lemmikute hulka pääsesid, saad vaadata SIIT.

Eilsest poolfinaalist pääsesid edasi Valgevene, Bulgaaria, Horvaatia, Ungari, Iisrael, Taani, Norra, Rumeenia, Austria ning Holland.

Teisipäeval toimunud poolfinaalist pääsesid finaali Moldova, Aserbaidžaan, Kreeka, Rootsi, Portugal, Poola, Armeenia, Austraalia, Küpros ning Belgia. 

Traditsiooniliselt said otse finaali suurriigid Saksamaa, Prantsusmaa, Itaalia, Suurbritannia ja Hispaania ning korraldajariik Ukraina.

Eurovisiooni finaal toimub juba homme! 

Buduaar.ee