Reklaam sulgub sekundi pärast

POOLT VÕI VASTU: ema nõuab, et pereliikmed kingiksid lastele jõuludeks raha!

Pühadeperiood on lähemal, kui sa arvatagi oskad ning üsna paljud meie seast murravad juba pead, mida lähedastele jõuludeks kinkida. Üks nelja lapse ema teatas oma sugulastele, et nende maja on niigi liigset träni täis ning tema lapsed eelistavad jõuludeks hoopis raha, kirjutab The Sun.

Teema jõudis avalikkuse ette, kui selle naise mehe õde Mumsnetis nõu küsis ja selgitas, et tunneb ennast ebamugavalt, kuna lastele jõuludeks kingituste asemel raha nõutakse.

Mehe õde kirjutas: "Vennanaine edastas meile palve ning küsis, kas võiksime nende lastele jõuludeks ning sünnipäevadeks raha kinkida, kuna lastel on juba niigi kõik olemas ja nad ei taha oma elamisse rohkem träni, mis nende lastele ei meeldi. Nende perel on neli last. Selgitasin talle, et oleme abikaasaga raha kinkimise vastu, kuna lapsed on veel liiga noored."

Ühtlasi tegi ta ettepaneku, et lapsed võiksid pakkuda ideid, milliseid kingitusi nad ootavad. See välistaks mure, et lastele kingitused ei meeldi ja need seisma jäävad.

Ka teised kommenteerijad nõustusid tädiga, et lastele peaks siiski kinkima kingitusi, mitte raha. Osad leidsid koguni, et sellel emal pole õigust teha ettekirjutusi, mida lastele kinkida. 

"Ma sügavalt kahtlen, et alla 10-aastased lapsed soovivad kingituste asemel raha. Tean ühte ema, kes laseb sugulastel lastele raha kinkida ning seejärel ostab selle eest kingitusi ning väidab, et kõik need kingitused on temalt. Äkki su vennanaine plaanib samamoodi teha," usutles üks ema.