Reklaam sulgub sekundi pärast

POOLT VÕI VASTU? Marilyn Jurman avalikustas, mida arvab tema loomaaedadest

Joogaõpetaja ja tuntud näitleja Marilyn Jurman sai eelmise aasta aprillis esmakordselt emaks. Mõni nädal tagasi avalikustas Marilyn, et järgmised pool aastat veedavad nad perega Hispaania päikese all ning nüüdseks on nad ennast juba ka mõnusalt sisse seadnud. 

Hiljuti külastas Marilyn koos perega Valencia loomaparki ning sellega seoses tekkis näitlejataril küsimus, mida arvavad tema jälgijad loomaaedadest.

"Mis sa arvad loomaaedadest? Loomaaiad on minus alati vastakaid tundeid tekitanud. Selles mõttes, et ma armastan loomi ja ei ole midagi vahvamat kui neid lähedalt jälgida, samas aeg-ajalt tekib eetiline küsimus, et kas see on ok, et nad peavad elama oma loomulikust keskkonnast eraldatult. Samas, kui nad on seal sündinud, kas see on siis nende uus loomulik keskkond? Ja maailmas, kus tänu meile on erinevad liigid välja suremas, siis ehk aitavad loomaaiad mõnda liiki päästa. 

Veider on mõelda, et nii mõndagi looma on rohkem loomaaedades kui vabas looduses. Eesti loomaaed kurvastab mind tihti ja seda rohkem ma seal käin, et toetada nende teekonda loomade elamistingimuste parandamisel. Igatahes on Valencia Biopark üks loomasõbralikumaid loomaparke, kus ma olen käinud ja koos Rumiga esimest korda elus hiigelsuuri kaelkirjakuid vaadates oli hea meel küll, et on võimalus talle erinevaid loomi tutvustada mujalt kui pildiraamatust. Et ma siis ei teagi. Mis teie loomaaedadest arvate?" soovib Marilyn enda jälgijate arvamust teada.