Reklaam sulgub sekundi pärast

POPULAARNE MAGUSTOIT, mille söömisel tuleks ettevaatlik olla

Üha enam koguvad populaarsust poodides asuvad valmistoidu letid, kust on võimalik endale lisaks soolasele kosutusele ka magus amps kaasa haarata ning iseenesest on tegu igati mugava ideega. Pisikesed magustoidutopsid tunduvad igati ahvatlevad ning võidavad boonuspunkte ka sellega, et kogused on mahult sobilikud ka naistele, kes soovivad saledat taljejoont hoida.

Üha enam koguvad populaarsust poodides asuvad valmistoiduletid, kust on võimalik endale lisaks soolasele kosutusele ka magus amps kaasa haarata ning iseenesest on tegu igati mugava ideega. Pisikesed magustoidutopsid tunduvad igati ahvatlevad ning võidavad boonuspunkte ka sellega, et kogused on mahult sobilikud ka naistele, kes soovivad saledat taljejoont hoida.

Mahult pisikesed, ent taljejoonest rääkides on tegu siiski üsnagi ohtliku valikuga ning tulemus võib olla ootamatult ebameeldiv. Nimelt ei vasta valmistoiduletis müüdavate magustoitude toitaineväärtused enamasti tõele - märgitud on üks number, kuid tegelikkuses võib sisaldus olla hoopis teine. See aga tähendab, et pisike topsike võib anda isegi mitusada kalorit rohkem kui pakendil kirjas ja pikas perspektiivis maanduvad kõik need lisakalorid just puusadele ja kõhule.

Seega tasub poes valmistoiduletis müüdavate magustoitudega ettevaatlik olla ja pigem ise endale tervislik maius kontorisse kaasa valmistada. Maitsestamata jogurt, pisut naturaalset kakaod, kaneeli, külmutatud marju ja banaani moodustavad ideaalse kombinatsiooni. Soovi korral võib antud koosluse ka blenderist läbi lasta ja sügavkülma panna - nii valmib tervislik jäätis.

Allikas: health