Reklaam sulgub sekundi pärast

PRETENSIOONIKAS KLEIDITREND – kes neist kannab selle kõige paremini välja?

Kim Kardashian on naine, kelle Instagrami kontol on rohkem järgijaid, kui Austraalias elanikke. Kõlab uskumatuna, kuid nii see on. Ilmselt on üheks põhjukseks, miks nii paljud Kimi põnevaks persooniks peavad, tema riietumisstiil, mis enamasti tekitab alati kõmu lausa mitmeteks kuudeks.

Kim Kardashian on naine, kelle Instagrami kontol on rohkem jälgijaid kui Austraalias elanikke. Kõlab uskumatuna, kuid nii see on. Ilmselt on üheks põhjuseks, miks nii paljud Kimi põnevaks persooniks peavad, tema riietumisstiil, mis enamasti tekitab alati kõmu lausa mitmeteks kuudeks.

Üheks pretensioonikaimaks kleidiks, mille Kardashian omale kandmiseks on valinud, oli paari aasta tagune heleroosa latekskleit, mis tundus nii hea valikuna, et pani Kimi noorema õde Khloe šnitti võtma. Hiljuti ilmus Khloe avalikkuse ette analoogses kleidis nagu tema õde aastal 2014. Kleidi autoriks on couture lateksriiete disainer Atsuko Kudo. Kardashiani õed ei ole aga ainsad, kes kõmulise kleidistiili võrku langesid, ka stiiliikoon Anna Dello Russo püüab pilke sarnases kleidis. Sellise kleidi väljakandmine eeldab kahtlemata ideaalset figuuri ja naiselikke kumerusi. 

Millisele naisele sobib roosa latekskleit aga kõige enam? 

Kim 

Khloe 

Anna

Kas sina kannaksid sellist kleiti?