Reklaam sulgub sekundi pärast

PRINTS WILLIAM JÄTTIS hertsoginna Catherine`i maha ja viimane jõi end täis

Hiljuti trükivalgust näinud raamatu andmeil läksid prints William ja hertsoginna Catherine tegelikult enne kihlust kaks korda lahku. Kate Middletonina tuntud Catherine'ile oli see väga valus hoop, vahendab Ilta Sanomat. 

Prints William ja tema abikaasa hertsoginna Catherine on olnud abielus 2011. aastast saadik ja neil on kolm ühist last. Paar näib üheskoos välja väga õnnelik ning viimastel aastatel on nad ka kaamerasilma ette vaid rõõmsameelsena jäänud. Sedasi pole aga alati olnud. Kuigi paar on tundnud teineteist juba ülikooliajast, on nad oma suhte jooksul teatavasti ka paar korda lahus olnud. Teada on, et nad läksid lahku aastal 2007. 

Nüüd selgus aga, et paar läks lahku ka 2004. aastal, sest prints teatas Catherine'ile, et vajab hingamisruumi. Raamatust "The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen" selgus, et William teatas pruudile, et läheb koos oma parima sõbra Guy Pelloga reisile. Pello on praegu väikese prints Louisi ristiisa. 

Kate jäi tollal üksinda poiss-sõpra koju ootama. Raamatu väitel palkas Pello enda ja printsi teenistusse üksnes kauneid naisalluvaid. Kui Kate kuulis, millist elu noormehed elavad, vajus ta masendusse. Samal ajal kui William elu nautis, kurvastas Catherine oma lapsepõlvekodus ning veetis aega oma vanematega. Kord jõi naine end veinist purju ja arutles kõva häälega, kas ta tohiks Williamile SMSi saata või helistada. "Ta ütles, et on väga kurb ja et ta igatseb Williamit. Aga pärast seda õhtut ta sellest enam ei rääkinud," kommenteeris lähiring.

William naases siiski oma tüdruksõbra juurde. 2006. aasta talveks olid nad kurameerinud neli aastat ja Briti üldsus ootas pikisilmi kihlusuudist. Kuna printsi nähti aga korduvalt võõraste näitsikutega amelemas ja Kate'il sai mõõt täis, siis 2007. aastal läks paar jälle lahku. Õnneks jäi armuleek aga põlema ning 2010. aastal teatasid nad kihlumisest. 

Nüüd on paaril kolm last ning nad elavad õnnelikku pereelu.