Reklaam sulgub sekundi pärast

PROFFIDE NIPID JA SALADUSED! 14.09 Make Up For Ever koolitus by Silvia Covrig

Hinnatud profimeigi Make Up For Ever Euroopa PRO treener ja meigikunstnik Silvia Covrig on juba teist korda Eestisse saabumas, et jagada tõsiste proffide nippe ja saladusi, kuidas saavutada KÕIGE OLULISEM - veatu meigipõhi ja jume - ning seda MAKE UP FOR EVER toodetega. 

Koolitus toimub 14. septembril NAVY STUUDIOs, Narva mnt 5, II korrus algusega kell 10.00. Koolituse kestvus on kuni kella 16.30ni ja maksumus 45 eurot. 

Koolitus on mõeldud kõigile neile, kes soovivad täiendada oma teadmisi veatu meigipõhja ja jume saavutamiseks. Saame teada, kuidas valmistada ette kogu jumestuse alustala ehk perfektne meigipõhi; mis on need tooted, nipid ja hästi hoitud proffide saladused, mis aitavad saavutada professionaalse tulemuse; milliseid tooteid miksivad omavahel Make Up For Ever meigikunstnikud üle maailma, et neid tulemusi saavutada. 

Võtmesõnaks: TWIST & PLAY. Lisaks selle hooaja TRENDIMEIGI esitlus. 

Samm-sammult:

1. Prepping is everything!

Saad teada, kuidas nahka enne meigi pealekandmist ette valmistada – erinevate primerite kasutamine.

2. Art of Camouflage

Kuidas peita ja katta naha ebatasasusi, nahatooni erinevusi erinevate toonivate peitekreemide ja kamuflaažpalettidega - erinevad peitekreemid ja kamuflaažpaletid.

3. Mixology Lab Twist and Play

Kuidas segada omavahel erineva tekstuuriga tooteid, et saavutada võimalikult palju erinevaid ja huvitavaid tulemusi (matt, veekindel, pehmendav, sädelev, läbikumav ja kerge look jne).

4. Natural Radiance vs Full coverage: Trends vs Needs

Mis on trend ja milline tegelik vajadus lähtudes nahatoonist ja meigi eesmärgist (tavameik, foto-, video- või pulmameik). 

AEG:

14. september 2017

Kl 10.00-16.30

KOOLITAJA: SILVIA COVRIG – Make up For Ever Euroopa PRO treener ja meigikunstnik

Koht: NAVY STUUDIO, Narva mnt 5, II korrus. Registreerimine ja lisainfo: [email protected] või tel 5093818.

Silvia on Make Up For Ever Akadeemia arendusmeeskonna liige. Ta oli vabakutseline meigikunstnik ning tegi varasemalt tööd paljude erinevate brändidega kuni 2006 aastal alustas Make Up For Ever Akadeemias koolitajana. 2008 aastal liikus ta edasi MUFE rahvusvahelisesse müügiosakonda. See oli tema jaoks väljakutseid pakkuv võimalus pakkuda lahendusi nii professionaalide kui tavaklientide vajaduste rahuldamiseks.

Seejärel ühines ta Rahvusvahelise Koolitusmeeskonnaga, asudes ametisse rahvusvahelise koolitajana Lähis-Ida ja Aasia turgudel, arendamaks seal professionaalset koolitussüsteemi. Peale seda naases Silvia Euroopasse, kaasas suur rahvusvaheline kogemus erinevatelt turgudelt.

Ajakava:  

10.00–12.30   

PREPPING IS EVERYTHING 

ART OF CAMOUFLAGE

PAUS!

MIXOLOGY LAB - TWIST and PLAY

12.30–13.30 LÕUNA

13.45–15.30 

MIXOLOGY LAB - TWIST and PLAY

PAUS!

15.45–16.30 

NATURAL RADIANCE vs FULL COVERAGE: TRENDS vs NEEDS

Koolitus on inglise keeles!

Hind: 45 eurot

Kohtumiseni koolitusel!

Teie Make Up For Ever Estonia