Reklaam sulgub sekundi pärast

Profitantsijanna Alisa Tsitseronova: Ilu on enesekindluses!

„Ilu on enesekindluses,“ ütleb Alisa Tsitseronova, kelle nimi ei ole võõras ühelegi tantsuhuvilisele ning kelle välimus ei kindlasti märkamata jäänud ühelegi muusikavideote fännile ega ka moemaanile. Alisa näol on tegemist meie kohaliku Ciaraga ehk naisega, kes näeb suurepärane välja, tantsib jumalikult ning riietub stiilselt.

„Ilu on enesekindluses,“ ütleb Alisa Tsitseronova, kelle nimi ei ole võõras ühelegi tantsuhuvilisele ning kelle välimus ei kindlasti märkamata jäänud ühelegi muusikavideote fännile ega ka moemaanile. Alisa näol on tegemist meie kohaliku Ciaraga ehk naisega, kes näeb suurepärane välja, tantsib jumalikult ning riietub stiilselt.

Oled üliheas vormis, lisaks igapäevasele treeneriametile tantsustuudios D lux sai sind hiljuti näha ka Metsakutsu video „Valed on valed“ peaosas. Lisaks on sind nimetatud Eesti kõige ägedamaks hiphoptantsijaks. Kui palju sa trenni teed ja mida sööd?

Tänan! Trenni teen päris palju. Annan 8–10 trenni nädalas ja ise võtan neli trenni nädalas. Käisin enne jõusaalis, tundsin, kuidas see aitab väga mu tantsimisele kaasa, praegu aga teen kodus hommikuti jõutrenni. 

Nädalavahetustel proovin kasvõi ühe päeva oma kehal puhata lasta. Viimased kaks ja pool aastat olen taimetoitlane ja arvan, et see on üks parimaid otsuseid, mida oma elus teinud olen. See muutis mu keha, mõtlemist ja enesetunnet. Muidugi tuli koos sellega huvi toituda tervislikumalt ja eemaldasin oma toidust paljud ebatervislikud asjad, kuigi šokolaadist ja küpsetistest veel ei suuda loobuda. Mul on alati olnud nii, et söön seda, mida soovin, ja endale midagi keelata pole kunagi osanud, ehk kõik see, mida ma ei söö, on mu kindel otsus, mitte keelamine. 

Kui tihti sa seda kuuled, et oled ilus ja sinu stiil on inspireeriv?

Heh, ma ei ütleks, et tihti. Kuigi näen, et inspireerin inimesi, kui tulen trenni ja enamik mu õpilasi on järsku samade riietega. (Naerab.)

Kuidas kirjeldad oma riietumisstiili ja mis seda on mõjutanud?

Kindlasti mõjutab mu riietumisstiili minu elustiil. Olen sportlik inimene, kellel on ka naiselik pool. Mu riietumisstiil sõltub tujust. Ükspäev käin meeste T-särgiga ja boyfriend’i teksadega ning juba teisel päeval võib mind näha seelikuga. Need kaks poolt minus hakkasid juba aastaid tagasi harmoonias elama. 

Milliseid riideesemeid sinu garderoobist kõige rohkem võib leida?

Ikka trenniriideid, tosse ja ketse. 

Kui peaksid valima ühe asja, mis oma praegusest riidekapist alles jätta, siis mis see oleks?

Minu ühe lemmiktantsija, Lyle Beniga kingitud T-särk. Riided tegelikult ei tähenda minu jaoks palju, seega jätaks selle, millega on head mälestused.

Kui palju sa maailma moeuudistega kursis oled ja kui palju need sind mõjutavad?

Ei ütleks, et jälgin palju moeuudiseid. Poodides käimine annab juba üldpildi, mis hetkel moes on. Olevas ja tulevas moes proovin alati leida asju, mis mulle sobivad ja meeldivad. Ei kannaks vaatamata maitsele hetkel kantavaid asju.

Milliseid naiste- ja moeajakirju sa loed?

Loen raamatuid.

Millised ehted sulle meeldivad?

Mu geto-pool armastab suuri kuldseid ehteid: kellad, ketid, suured kõrvarõngad. Mu lady-pool armastab igavesti New Vintage by Kriss ehteid.

Kas ka sina oled „süüdi“ liiga paljude kingade omamises?

Ei ole üldse süüdi! Mul on ainult neli paari kingi ja kannan, kui tuleb väga suur soov. Ma olen see, kes eelistab mitte piinata ennast n-ö ilu nimel. Ilu on enesekindluses. 

Mida sa endale mitte kunagi selga ei paneks?

Kasukat.

Kas sul on lemmik ka Eesti moekunstnike seas?

Liisi Eesmaa.

Milliste brändide loomingut eelistad?

Ma ei ole väga brändiinimene. Ainuke asi, mida alati jälgin, on et mu jalatsid oleksid mugavad, ja neid leian alati Nike’i ja Converse’i lettidelt.

Kas ostad riideid ka välismaalt?

Ikka. Tihti on välismaal rohkem valikut.

Milliseid põhimõtteid järgid riiete valimisel?

Mugavus. Värvide ja mustrite eelistus. Hetkevajadus. 

Kas sul on stiiliikoon või -eeskuju?

Võin öelda, et laulja Ciara on see inimene, kelle stiili jälgin. Mulle meeldib, kuidas ta kombineerib geto- ja naiseliku stiili.

Kui palju te elukaaslasega teineteise riideid kommenteerite? Kas käite ka koos šoppamas?

Ei kommenteerigi. Ta on see inimene, kes ei näe ilu riietes ja ostab ise asju ainult suurel vajadusel. Koos mehega riiete ostmine on disaster. (Naerab.) Eelistan ikka šopata kas üksi või sõbrannadega.

Mis sind elus inspireerib?

Muusika.

Kas on midagi, mis sind kurvaks teeb või tuju rikub?

Kui suurelt mõelda, siis vahel kurvastab, kui segaseks läheb meie maailm ja kui palju on tänapäeval rahal võimu.

Millise moesoovituse annaksid Buduaari lugejatele?

Olge kõigepealt endale truud! Olge loomulikud ja enesekindlad! Leidke oma stiil, hoolimata moest, sest mood muutub väga kiiresti ja kunagi ei jõua sellele järele ja individuaalsus kaob.

 

Tekst: Marget Haug

Fotod: Galina Dainega, Kristina Zoo, Karen Härms

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar kevad 2014

[gallery ids="2012061,2012067,2012076,2012085"]