Reklaam sulgub sekundi pärast

PROOVIABIELU HELEN: tahaksin ennast maani täis juua

Tõsielusaatest "Prooviabielu" tuntust kogunud Helen Kõpp, kes eelmisel aastal sai koos Kalvi-Kalle Kruusamäega lapse, on Instagrami keskkonnas vägagi aktiivne. Lisaks uute fotode postitamisele vastab Helen hea meelega ka oma jälgijate küsimustele ning sellega seoses tunnistas ta, et tegelikult oli pidudel ennast täis kaanimine tema jaoks meeldiv tegevus.

Praegusel ajahetkel tarbib Helen alkoholi minimaalselt, sest ta imetab. "Minu alkoholi tarvitamine on viidud täieliku miinimumini. Ehk siis võibolla 1 klaas šampust või 1 kokteil ürituse alguses (mis ka väga harva), nii et rinnapiima ei anna. Niisama ma ei ole kunagi joonud ega joo ka," tõdeb Helen.

Kuid viina veega jooks Helen küll suurima hea meelega. "Aga mulle meeldis end täis kaanida pidudel, aga ikkagi maksimum neli kokteili või nii, muidu lihtsalt läheks ropsima. Lemmikud on viinad. Viin veega on parim. Rumm ja koka on öök kahjuks, lööb põhja alt ära. Näiteks viin, sidrun ja Borjomi on üks imeline kokteil. Eks ma igatsen ka täisjoomist ja vabalt pidutsemist nii, et järgmine päev oleks võimalik rahulikult võtta. Seda vist ei saagi enam kunagi. Nüüd on mu peod veega," kurdab ta.