Reklaam sulgub sekundi pärast

PROOVIABIELU HELEN tegi oma mineviku kohta ahastava paljastuse

Tõsielusaatest "Prooviabielu" tuntust kogunud Helen Kõpp, kes eelmisel aastal sai koos Kalvi-Kalle Kruusamäega lapse, tegi hiljaaegu sotsiaalmeediasse valusa postituse. Helen meenutab postituses oma teismeiga ning seda, kuidas inimesed temaga käitusid ja mil määral see teda tänaseni mõjutab. 

Nimelt tõdeb Helen, et teismelisena pandi teda sageli teatud seltskondades tundma ülearusena: "Mind pandi end sageli tundma väärtusetu kõntsana, kellele aeg-ajalt meelde tuletati, milline peletis ma ikka olen. Isegi tänaval suvalised inimesed ei pidanud millekski hüüda mulle järele, kui jube ma ikka välja näen. Pikalt ei pidanud ma end väärtuslikuks, teadmata, kust mu probleem tuleb."

Helen tunnistab ausalt, et toona ei osanud ta ennast väärtustada. "Ma pidasin end vastavaks sellele inimesele, kellega ma suhtes olin. Jah, enda meelest olin ma võrdne hariduseta inimesele, kes mind põrandalapina kasutas. Mitte, et ma selle üle pahane oleks, VAID kas see mitte ei näita minu sisemist enesehinnangut too aeg? Arvasin, et maailm vihkab mind. Arvasin, et mu naljad on idiootsed. Arvasin, et olen loll. Arvasin, et see ongi MINU VÄÄRTUS; maksimum, mida ma saavutan. Kas see lõpuks vastab küsimusele, miks ma näiliselt ebasobiva inimesega suhtes olin? Jätke vastus kommentaaridesse ning küsige juurde, millest uue kokkuvõte teen," ootab Helen inimestelt ka vastukaja.