Reklaam sulgub sekundi pärast

PROOVIABIELU LIISA: mul on iga inimese kohta oma arvamus!

Täna õhtul taaskord eetrisse jõudva kodumaise hittsarja “Prooviabielu” osaleja Liisa Kuusmaa tunnistas hiljuti Buduaarile antud intervjuus, et ta ei jäta kunagi oma arvamust välja ütlemata ning võõraste inimeste arvamusel see naine end juba muuta ei lase! 

Täna õhtul taas kord eetrisse jõudva kodumaise hittsarja “Prooviabielu” osaleja Liisa Kuusmaa tunnistas hiljuti Buduaarile antud intervjuus, et ta ei jäta kunagi oma arvamust välja ütlemata ning võõraste inimeste arvamusel see naine end juba muuta ei lase! 

“Mu sõbrad ja tuttavad teavad, et ma ei valeta neile ja just sellepärast nad pidevalt minu arvamust küsivadki,” räägib Liisa, kes tunnistab, et mõnikord tundub talle endalegi, et ta võib ehk liigagi aus olla. “No kui ma olen näiteks sõbrannaga poes riideid ostmas ja ta küsib minu arvamust, siis ma ei hakka talle ju ometi valetama! Ma ei saaks talle öelda, et jah, see kleit näeb su seljas seksikas välja, kui see tegelikult nii ei ole.”

“Kuna enamik mu sõbrannadest on minust vanemad ja juba pikka aega suhtes olnud, siis mõnikord tulevad nad minu käest ka oma suhete osas nõu küsima,” tunnistab naine. “Ma ei tea, kas ma nüüd nendes küsimustes olen see kõige õigem inimene arvamust avaldama, aga kui nad ikka ja jälle nõu saamiseks minu poole tagasi pöörduvad, siis ehk olen!” 

See, et Liisa võõraste inimeste arvamusest ise suurt ei hooli, ei tähenda seda, et ta ei sooviks ise paremaks inimeseks saada. “Me kõik õpime oma vigadest. Saame õppetunni või kogemuse, millest omad järeldused teha. Aga ühegi netikommentaatori arvamuse pärast ma ennast küll muutma ei hakka,” lubab Liisa ning lisab, et see on tema jaoks pelgalt ühe inimese arvamus. 

“Mul on ka iga inimese kohta, keda tunnen, oma arvamus, aga see ei tähenda, et nad kõik minu arvamuse pärast patja nutaksid! Mulle läheb korda vaid nende inimeste arvamus, kes mulle kallid on - nende nimel olen valmis oma valikuid ümber mõtlema.”

Buduaar.ee