Reklaam sulgub sekundi pärast

RAHA- JA KARJÄÄRITARKUSED, mida iga naine teadma peaks

Naine, kas hoolitsed oma karjääri ja rahaasjade eest? Veebileht Shape pani kirja mõned põhitarkused, mille teadmiseks võtmine sind aidata võib.

Karjäärivahetus ei tähenda ebaõnnestumist

Ühelt ametilt teisele siirdumine võib olla haarav unistus või võimalus endale rohkem raha teenida. Karjääri muutmine ei tähenda seda, et oled vanas ametis ebaõnnestunud. Mõnikord elus kogetud asjad ja elu ise juhivad meid selles suunas, mida me poleks iialgi ette osanud kujutada.

Investeerimise haldamine tuleb vaid kasuks

Kui innustud investeerimisest, siis täpsemad teadmised selle kohta ei tule kahjuks, vaid hoopis vastupidi. Kuid üks asi on kindel: investeerimine on palju mõistlikum kui raha säästmine hoiukontol.

Säästud on abiks

Kunagi ei tea, mis elu tuua võib ning selliste ootamatute pöörete jaoks peaks säästma. Optimaalne kogus oleks umbes sinu poole aasta palk. Sellisel juhul saad igas olukorras hakkama.

Rahast tuleks rääkida

Kas tead, kui palju su sõbrad või tuttavad teenivad? Tasuks rääkida, sest see annab sulle parema ülevaate oma sissetuleku kohta. Ehk paned tähele, et oled oma palga suhtes liiga tagasihoidlik olnud?

Ära lase eitavatel vastustel end halvasti tundma panna

On teada, et uuele töökohale kandideerides on raske kuulata eitavat vastust. Ent loodetavasti oled õppinud, et mõned negatiivsed vastused ei tohiks su tuju alla kiskuda ja sind loobuma panna.

Anna võimalus uutele asjadele

Uued karjääri- ja töövõimalused võivad ärevust tekitada. Paljud kardavad instinktiivselt uut ja tundmatut. Mõne aja pärast muutub tundmatu aga tuttavaks - ära siis jäta hirmu pärast midagi tegemata.

Kardad, et oled vaid pettur

Sina ise oled enda kõige hullem vaenlane. Kui leiad end mõtlemast, et oled pelgalt pettur ja kardad, et kolleegid saavad sellele jälile, võta hetkeks aeg maha ja mõtle järele. Sa ei sattunud praegusele positsioonile juhuslikult, vaid tänu oma agarusele.