Reklaam sulgub sekundi pärast

RAHA NAPIB? Saa teada, kuidas pühadehooaeg sel juhul üle elada

See pole kellegi jaoks üllatus, et detsember on aasta kõige kuluderikkam kuu. On vaja osta kingitusi, dekoratsioone, reisida, korraldada õhtusööke ning pidusid - see kõik läheb väga kulukaks! Mida siis teha, kui jõuluhooajal raha parasjagu napib? 

See pole kellegi jaoks üllatus, et detsember on aasta kõige kuluderikkam kuu. On vaja osta kingitusi, dekoratsioone, reisida, korraldada õhtusööke ning pidusid - see kõik läheb väga kulukaks! Mida siis teha, kui jõuluhooajal raha parasjagu napib? Kas peaks end tuppa lukustama ja jaanuarini vaikselt pidustuste lõppu ootama? Siin on mõned lihtsad ja kasulikud nipid, mis aitavad sul selle pühadehooaja väheste väljaminekutega üle elada. 

1. Poodle internetis. Internetis osteldes saad mitmes kohas korraga asju valida ja see tagab ka parima võimaluse hindu võrrelda.

2. Kasuta allahindluste koode. Enne, kui ostu kinnitad, vaata, kas sinult küsitakse ka ehk mõnda koodi, mis allahindluse tagaks. Jõulukuul teevad seda väga paljud internetipoed. 

3. Valmista ise kingitusi. Internetist võid leida palju erinevaid võimalusi ja õpetusi, kuidas ise, väheste vahendite abil väga toredaid kingitusi saab valmistada! 

4. Kasuta ära suuremaid allahindlusi. Planeeri oma osturetki põhjalikult. Vaata, kus on kõige paremad pakkumised ja suurimad allahindlused. 

5. Osta vajalikud piletid varem ära. Mida varem pühadeaegseid reise planeerima hakkad, seda suurem on võimalus soodsam pakkumine leida!

6. Kasuta soodus-veebilehti. Külasta internetis lehekülgi, mis tegelevad sooduspakkumiste edastamisega - sealt võid leida kõige paremad hinnad!

7. Osta toitu hulgi. Kui teemaks on pühadelaua hõrgutised ning nendeks vajalik toidukraam, siis on kõige mõistlikum toiduaineid hulgi osta - nii saad lõppkokkuvõttes soodsamalt laua kaetud. 

8. Korraldage üritusi mitmekesi. Üksinda piduliku õhtusöögi korraldamine on esiteks äärmiselt tülikas ning teiseks ka väga kulukas ettevõtmine. Räägi mõne sõbranna või pereliikmega - ehk saaksite jõud ühendada? 

rebelcircus.com