Reklaam sulgub sekundi pärast

RAHVAMEDITSIIN: KUIDAS KONNASILMAST lahti saada?

Konnasilmast lahti saamine võib ääretult keeruliseks ettevõtmiseks osutuda ning tihtipeale juhtub nii, et kui konnasilm näiteks ära lõigata, siis mõne aja pärast tekib asemel uus. Facebooki grupis "Rahvameditsiin ja teadmised" jagatakse antud teemal pisut nõu, kuidas tüütust konnasilmast lõplikult vabaneda.

Konnasilmast lahtisaamine võib ääretult keeruliseks ettevõtmiseks osutuda ning tihtipeale juhtub nii, et kui konnasilm näiteks ära lõigata, siis mõne aja pärast tekib asemele uus. Facebooki grupis "Rahvameditsiin ja teadmised" jagatakse antud teemal pisut nõu, kuidas tüütust konnasilmast lõplikult vabaneda.

Näiteks soovitatakse konnasilma täiskuule näidata, mis tundub kahtlemata väga kummaline, ent paljud inimesed kinnitavad, et meetod toimib.

Nimelt tuleb konnasilm täiskuu poole näidata ja öelda "mul on, sul ei ole". Ja kuu võtab omale. "Olen seda meetodit kaks korda laste puhul kasutanud ja mõlemal korral abi saanud! Veider veidi tõesti, aga toimib," kirjutab üks.

Ka küüslauku soovitatakse. "Leota vees konnasilm "pehmeks", puhasta ära ja aseta viil küüslauku peale. Viil peaks olema konnasilmaga sama suur, mitte suurem, sest muidu võib nahk konnasilma ümbruses hellaks minna. Aseta küüslauguviilu peale plaaster ja nii umbes nädal aega (iga öö) tuleks antud protseduuri korrata," soovitab teine.

Veel soovitatakse kasutada vereurmarohtu. Tegu on varjulistes kohtades kasvava taimega, millel on sinakasrohelised lopsakad lehed ja väikesed kollased õied. Kui vereurmarohu varreosa õrnalt murda, tuleb sealt joodikarva vedelikku, millega saab edukalt soolatüükaid ravida.