Reklaam sulgub sekundi pärast

Raplamaa missikandidaadid Buduaari VIP-turu moeshows modellidena

Juba sel nädalal, 15.-16. märtsil Eesti Näituste messikeskuses toimuvale Buduaari turule tulevad kohale ka kaunid ning säravad Miss Raplamaa 2013 kandidaadid. Nimelt leiab reedel, 15. märtsil toimuval Buduaari VIP-turul aset moe-show, kus Miss Raplamaa kandidaadid näitavad tuntud Eesti moedisainerite loomingut. Buduaar valib kõigi 10 kandidaadi hulgast välja oma lemmiku, kellele oleme välja pannud ka vahva auhinna. Lisaks saab Raplaamaa tulevane miss osaleda Buduaari suveajakirja moeseerias.

Juba sel nädalal, 15.-16. märtsil Eesti Näituste messikeskuses toimuvale Buduaari turule tulevad kohale ka kaunid ning säravad Miss Raplamaa 2013 kandidaadid. Nimelt leiab reedel, 15. märtsil toimuval Buduaari VIP-turul aset moe-show, kus Miss Raplamaa kandidaadid näitavad tuntud Eesti moedisainerite loomingut. Buduaar valib kõigi 10 kandidaadi hulgast välja oma lemmiku, kellele oleme välja pannud ka vahva auhinna. Lisaks saab Raplaamaa tulevane miss osaleda Buduaari suveajakirja moeseerias.

Buduaar rääkis ka Miss Raplamaa 2013 korraldaja Heili Horniga ning uuris miks tema arvates missivalimiste korraldamine Eestis oluline on. Heili sõnul on Raplamaal maakondlikke iludusvõistlusi korraldatud juba 18. aastat. "See on traditsioon, mis on Eestis säilinud veel vaid mõningates maakondades. Raplamaa on tuntust kogunud ilusate piigadega, kes just tänu missivõistlusele on tuule tiibadesse saanud ja nii Eestis kui mujal maailmas edu kogunud. Missikonkursi korraldamine on minu jaoks oluline ja lisaks südamelähedane Raplamaal, et avada vähemalt kümne neiu jaoks uksi naiselikku- ehk ilumaailma. Samuti laiendada nende silmaringi ja kinkida uusi kogemusi ning tutvusi. Raplamaa missikarussell kestab kolm kuud, selle aja jooksul toimuvad tantsu-, kõnni- ja rühatreeningud, jumestuskoolitus ning paljude erinevate ettevõtete külastused. Näiteks käisid kandidaadid vaatamas Mamma toodete valmimist otse tehaseliinidel. Missindus õpetab noori neiusid rohkem tähelepanu pöörama oma hoiakutele, välimusele ning kindlasti annab juurde suhtlemisoskust ja esinemisjulgust," toob Heili välja rea põhjuseid, mil moel missivalmistel osalemine noorele naisele hariv on.

Järgmine üritus, millest Miss Raplamaa 2013 kandidaadid osa võtavad on juba sel reedel, 15. märtsil toimuv Buduaari VIP-turg, mis kestab 12.00-14.00! Kõik kümme kandidaati osalevad moe-show'l, kus näidatakse tuntud Eesti moedisainerite - Richbeth, HekatebiancaMari Design ja Svetlana Puzõrjova loomingut. Ja nagu eelpool mainitud, valib Buduaar kõigi 10 kandidaadi hulgast välja oma lemmiku, kellele oleme välja pannud ka vahva auhinna. Lisaks saab Raplaamaa tulevane miss osaleda Buduaari suveajakirja moeseerias.

Tahad samuti osa saada Buduaari VIP-turust ning uudistada moe-show'd? Nimelt on sel korral kõikidel huvilistel võimalik osta Buduaari VIP shoppingule ka VIP-pilet, mis maksab 7,90 eurot. VIP shopping annab võimaluse olla Sul esimene ja seega saada osa parimatest pakkumistest. Lisaks ootavad Sind snäkid ja kosutavad joogid, ülalpool mainitud moe-show ning muud väikesed üllatused. Pileteid VIP shoppingule saab osta Buduaari kontorist või turupäeval kohapealt. 

Miss Raplamaa 2013 lõppvõistlus toimub aga 13. aprillil Sadolin Spordihoones.

Vaata allpool ka pildigaleriid!

 

[gallery ids="3008825,3008827,3008830,3008833,3008836,3008839"]