Reklaam sulgub sekundi pärast

RÄPPAR UKU AROPI kallim avaldas, kuidas ta mehega tuttavaks sai

29-aastane räppar Uku Arop kohtus oma 22-aastase kallima Jaanika Vinkiga esmakordselt öösel, peale klubist Noorus tulekut, kuna Uku sõber teadis naise sõbrannasid. Pea esimesest kohtumisest saadik on paar lahutamatu olnud. 

"Mina räppisin mingit oldskool hiphopi lugu, mida Uku suure vaimustusega märkas," naerab Jaanika ja kirjeldab elavalt, et Uku jooksis tema poole "nagu paarid ikka rannas üksteise poole jooksevad" ja siis tutvustas end talle ja vastupidi. 

Jaanika arvas esmapilgul, et Uku näol on tegemist Vene rahvusest poisiga. "Arvasin seda tema näojoonte järgi, aga siis tuli välja, et tema nimi on hoopis Uku ja mitte Vadim. Järgmisel päeval kirjutas Uku mu sõbrannale ja küsis mu nime ja kontakte, et minuga ühendust saada. Seda ta kohe tegigi ja ja kutsus mind kinno mingit eriti meestekat sõjafilmi vaatama. Pärast filmi oli meil nii palju rääkida, et kõndisime südatalvel Solarisest Lasnamäele, kus ma elasin. Peale seda olime lahutamatud, kuna Ukule meeldisid mu naljad. Ju siis meeldivad siiamaani," rääkis Jaanika Buduaari ajakirjale antud intervjuus.

Loe täispikka artiklit ja ka teiste säravate paaride kohtumislugu Buduaari ajakirjast!