Reklaam sulgub sekundi pärast

RASKE ELU: RIKKA MEHE PRUUT solvus ja sai võõrastelt naistelt sõimata

Kui raha on palju, siis muutub ka nägemus sellest, kui palju on tegelikult palju. Inglismaal tundis üks õnnetu pruut, et teda on petetud, kui rikkurist kallim talle 1400 eurose kihlasõrmuse kinkis. Naine otsustas oma pahameele sotsiaalmeedias välja elada ja sai korraliku peapesu.

Kui raha on palju, siis muutub ka nägemus sellest, kui palju on tegelikult palju. Inglismaal tundis üks õnnetu pruut, et teda on petetud, kui rikkurist kallim talle 1400-eurose kihlasõrmuse kinkis. Naine otsustas oma pahameele sotsiaalmeedias välja elada ja sai korraliku peapesu.

Nimelt läks naine Mumsnet foorumisse oma muret võhivõõrastele kurtma ning teatas seal, et tema mees kinkis talle 1400 eurot maksva kihlasõrmuse, kuigi tema kuupalk on lausa kuuekohaline. Naine ei saanud aru, kuidas on võimalik nii kitsi olla, kui raha on palju ja seda tegelikult lugema ei pea.

Muidu pidavat tema mees üsnagi heldekäeline olema ja seda enam oli naine solvunud. Lisaks kommenteeris ta saadud sõrmust kui inetu kujunduse ja värviga ehet.

Paraku enamik kommenteerijaid teda lohutama ei tulnud ning ta langes hoopis laimu alla. Paljud naised leidsid, et kihlasõrmuse väärtus ei ole rahaliselt oluline ning teatasid, et naine on lihtsalt ahne.

Oli ka neid, kes leidsid, et naine on mehega koos vaid raha pärast ning hoolib materiaalsetest asjadest rohkem kui sellest mehest.

Kas sinu jaoks on 1400-eurone kihlasõrmus piisav või mitte?

Allikas: Dailymail