Reklaam sulgub sekundi pärast

RASKE HAIGUSEGA Eesti tüdruk vajab kiiret abi, et ravile pääseda

Eesti neiu, 11aastane Anette põeb rasket kaasasündinud haigust ning antud hetkel on see aheldanud ta ratastooli, ent halvimal juhul surevad lõpuks lapse lihased täielikult ning ta jääb voodisse. SMA ehk spinaal-lihas atroofia sündroom on harva esinev haigus, mida on võimalik ravida Hiinas, kuid selleks on vaja raha, mida tüdruku vanematel ei ole.

Eesti neiu, 11aastane Anette põeb rasket kaasasündinud haigust ning antud hetkel on see aheldanud ta ratastooli, ent halvimal juhul surevad lõpuks lapse lihased täielikult ning ta jääb voodisse. SMA ehk spinaallihasatroofia sündroom on harva esinev haigus, mida on võimalik ravida Hiinas, kuid selleks on vaja raha, mida tüdruku vanematel ei ole.

SMA puhul on tegemist harva esineva haigusega, mille juures lihased tasapisi kuid kindlalt “surevad”, tõugates lõpuks lapse ainult lamavasse liikumatusse asendisse, mille juures säilib vaid tema selge pea. Ravi selleks klassikaline meditsiin ei tunne ning Eestis ja Euroopas ravivõimalused puuduvad. Naerata Ometi MTÜ on leidnud Hiinas dr Wu kliiniku, kes annab tüdrukule ravilootust tüvirakkude siirdamise tehnoloogiat kasutades.

Dr Wu kliinik kasutab tüvirakkude raviks unikaalset in-Vivo tehnoloogiat. See tehnoloogia on patenteeritud ja maailmas tõeliselt ainulaadne. Dr Wu Kliinikus käivad ravil lapsed üle maailma (Brasiiliast, Argentiinast, Venemaalt jne) ning tänaseks on seitsme aasta jooksul suudetud aidata juba tuhandeid SMA diagnoosiga lapsi.

Selleks, et Anette pääseks ravile, mis võib muuta kogu tema elu, on vaja koguda 31 500 eurot ning Naerata Ometi MTÜ loodab, et see summa õnnestub heade inimeste abil kokku saada.

Infot saab ka siit

Oma annetuse saab teha järgnevatele pangakontodele:

Danske Bank

Konto nr: EE053300332132960003

Swift/BIC: FOREEE2X

Swedbank

Konto nr: EE672200221046387155

Swift/BIC: HABAEE2X

SEB

Konto nr: EE101010220101993019

Swift/BIC: EEUHEE2X

Saaja: Naerata Ometi MTÜ

Selgitus: Anette toetuseks

Lisaks on võimalik teha SMS-annetus: 

SMS numbrile 13013 märksõnaga Naerata anette annetad 1,6 eurot

SMS numbrile 13017 märksõnaga Naerata anette annetad 3,2 eurot