Reklaam sulgub sekundi pärast

RASKET HAIGUST PÕDEVA POJA vanemad loobuvad annetatud rahast

Kaasasündinud immuunpuudulikkusega väikese Alexanderi ema andis TÜK Lastefondile teada, et loobuvad ravireisi toetusest, sest nende perekond sattus negatiivsete kommentaaride alla. Lastefond mõistab perekonna otsust ning suunab Alexanderi toetuseks tehtud annetussummad teiste abivajajate aitamiseks. Aitäh kõigile, kes oma abikäe ulatasid!

Alexanderi pere teatel ei soovi nad haige lapse kõrval olles kirjutada vastulauseid anonüümsetele kommenteerijatele, kes nende peret ründama asusid ning soovivad vältida olukorda, kus rünnatavaks muutuks ka Lastefond, kust saavad aastas abi ligi 500 last. "Me oleme südamest tänulikud kõigile, kes on tänaseks väikest Alexanderit Lastefondi kaudu toetanud; oleme kindlad, et mitmed abivajajad saavad sealt vajamineva abi oma raviks. Otsus ei muuda meid kibestunuks ega vähenda empaatiat, toetame ka ise edaspidi Lastefondi ning kutsume üles seda tegema kõiki teisi, sest tegelikult vajab iga pere sellistel kriisimomentidel abi," lisas Alexanderi ema.

Lastefond on valmis heade annetajate toel aitama kõiki lapsi ja peresid, kes abi vajavad. Lastefondist abi saamiseks ei pea olema toimetulekuraskustes pere, kuid me töötame heas usus, et iga abitaotleja mõistab Lastefondi põhimõtteid ning hindab heade annetajate panust nende aitamiseks. Aitäh kõigile, kes aitavad meil aidata!

1,5aastane Alexander põeb rasket kaasasündinud immuunpuudulikkust, X-liitelist Hüper-IgM sündroomi. Poiss vajab terveks saamiseks luuüdi tüvirakkude siirdamist Inglismaal. Sõidu- ning eluasemekulud poole aasta pikkuse raviperioodi jooksul ulatuvad aga 8300 euroni, mistõttu palus Alexandri pere ravile pääsemiseks abi Lastefondi headelt annetajatelt. Et nende perekond sattus aga negatiivsete kommentaaride laviini alla, otsustasid nad ravireisi toetusest loobuda.