Reklaam sulgub sekundi pärast

RASMUS KALJUJÄRV paljastas tõe selle kohta, milline isa ta oma lastele on

Hinnatud näitleja Rasmus Kaljujärv käis koos oma isa Hannes Kaljujärvega saates "Hommik Anuga," kus lahati nii isa-poja omavahelisi suhteid kui ka seda, milline isa on Rasmus ise oma kahele väikelapsele. Rasmus tõdeb, et ta on tegelikult Hannesega vägagi sarnane ja sellest on ta eelkõige hakanud aru saama tänu isadusele.

Nimelt nendib Rasmus, et oma lastega mängides tunnetab ta üha rohkem seda, kui sarnane ta oma isale on. Rasmuse sõnul on tema isa alati väga kärsitu olnud, aga tuleb välja, et ta ise on oma laste puhul veelgi kärsitum − see väljendub selles, et süütenöör on väga lühike. "Kui ikka ei saa midagi tehtud nii nagu mina tahaks, kasvab plahvatus üle pea. Ja samas saad ise kohe aru ka ja siis hakkab kahju," kirjeldab Rasmus emotsioone, mida alati kontrollida ei saa.

Kui Rasmus ise ütleb, et ta on väga lühikese süütenööriga ehk ärritub kergesti, siis selgub, et ka tema tütar on samasugune. "Mul tütar on veel lühikesema süütenööriga," naerab mees.

Hannes nendib, et Rasmus on oma kahele lapsele väga hea isa. "Ma nägin, kuidas ta mängis nendega. Pani endale karukostüümi selga, hüppas ja kogu aeg tegeles nendega," kiidab ta.